Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Гален Шиваров-Ушно-носно-гърлени болести

16 Май 2013, 20:26

Dr Galen Shivarov написа:
tihomir написа:Д-р Шиваров , ваш колега ми изписа Клиндамицин и Ксизал,след 3 хапче се получи лек обрив и сърбеж(пия само антибиотика понеже пия и диазепам,прочетох че не трябва със Ксизал да се смесва)днес изпих 5-то хапче и трудно си поемам въздух-как да процедирам?Благодаря Ви предварително!

Здравейте!Потърсете незабавно специализирана помощ от алерголог-най-добре болница!!!

Благодаря Ви,Д-р Шиваров!

Д-р Гален Шиваров-Ушно-носно-гърлени болести

04 Юни 2013, 15:47

Здравейте, бих искала да споделя и моя проблем , от 2 дни имам проблем с едната сливица зачервяване и точици налеп според мен, но дали е такова не съм сигурна,защото се опитвах да ги махна със сода но не се получи , пръскам се с Тантум, правя си гаргара с кислородна вода и риванол (така правя последните пъти след като направих 2 абцеса затова и не ми се ходи и на лекар защото знам как ще ме излекуват :) ) ,та искам съвет искам да си взема Азакс дали би ми помогнал ?

05 Юни 2013, 11:08

Здравейте, др Шиваров!
От известно време имам усещането за чуждо тяло в гърлото, което особено много ме дразни, когато гърлото се зачерви. Последно се случи преди няколко дни. Бях при личната лекарка, тя ме погледна и каза, че е доста "сочно" и че имам налепи. Изписа ми Орофар и от него гърлото се поуспокои и езика се поизчисти, но усещането за чуждо тяло остава, макар и не толкова натрапчиво. Взеха ми гърлен секрет, от който се установи, че имам стафилококи - масово. Искам да попитам кое е най-доброто лечение за тях?
Благодаря предварително!
Поздрави!

06 Юни 2013, 14:05

Привет д-р Шиваров.Синът ми е на 18 год.постоянно боледува от ангини много бих искала да направя консултация с вас. Нужно ли е да направим някакви изследвания или на място и как да се свържа с вас ?

10 Юни 2013, 08:49

Здравейте, д-р Шиваров. От 3 месеца не мога да се излекувам.Първо личната лекарка ми изписа някакви антибиотици които пих 5 дни и не се излекувах от тях.Ходих на УНГ , при което ми казаха,че имам синузит и ми изписаха капки Виброцил и противоалергични,от които ми стихна кашлицата.После още едни капки за нос противоалергични и противоалергични хапчета които пих още около 7 дена...от тогава мин месец и още кашлям,гърлото ми е ужаснио зачервено,вечер ми се стича един секрет,който много ме дразни.но нямам никакво главоболие, болки или др симптоми на синузит,нито запушен нос или хрема.Чудя се дали съм все още за УНГ или др специалист.БИхте ли ми дали някакъв съвет...?

14 Юни 2013, 21:14

здравейте,Д-р Шиваров.направих си антибиограма и ме интересува колко сериозно е и дали се лекува ?
Прикачени файлове
Varna-20130613-00255.jpg
Varna-20130613-00255.jpg (190.84 KiB) Прегледано 3334 пъти

22 Юни 2013, 09:45

Q.Petrova написа:Здравейте, бих искала да споделя и моя проблем , от 2 дни имам проблем с едната сливица зачервяване и точици налеп според мен, но дали е такова не съм сигурна,защото се опитвах да ги махна със сода но не се получи , пръскам се с Тантум, правя си гаргара с кислородна вода и риванол (така правя последните пъти след като направих 2 абцеса затова и не ми се ходи и на лекар защото знам как ще ме излекуват :) ) ,та искам съвет искам да си взема Азакс дали би ми помогнал ?

Здравейте.Бих искал да напомня ,че преболедуването от перитонзиларен абсцес е показание за оперативно лечение на тонзилите.По отношение на Азакс-би могло ,но препоръката ми е да го взимате поне 6 дни.Поздрави.

22 Юни 2013, 12:50

smthwonderful написа:Здравейте, др Шиваров!
От известно време имам усещането за чуждо тяло в гърлото, което особено много ме дразни, когато гърлото се зачерви. Последно се случи преди няколко дни. Бях при личната лекарка, тя ме погледна и каза, че е доста "сочно" и че имам налепи. Изписа ми Орофар и от него гърлото се поуспокои и езика се поизчисти, но усещането за чуждо тяло остава, макар и не толкова натрапчиво. Взеха ми гърлен секрет, от който се установи, че имам стафилококи - масово. Искам да попитам кое е най-доброто лечение за тях?
Благодаря предварително!
Поздрави!

Здравейте! В по ранен пост съм писал за стафилококите и носителството! Поздрави!

22 Юни 2013, 12:52

kadida написа:здравейте,Д-р Шиваров.направих си антибиограма и ме интересува колко сериозно е и дали се лекува ?

Здравейте!Само по антибиограма не бих могъл да преценя.Необходим е клиничен преглед.Поздрави!

22 Юни 2013, 12:55

zoridr написа:Привет д-р Шиваров.Синът ми е на 18 год.постоянно боледува от ангини много бих искала да направя консултация с вас. Нужно ли е да направим някакви изследвания или на място и как да се свържа с вас ?

Здравейте!Добре е да направите изследване-AST и така да дойдете за консултация-в Майчин дом.Поздрави!
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 47