Alexandrina написа:според мен почти няма такова, освен ако след работа човек не отиде на фитнес или някакво друго спортно занимание.
zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.
Mon_ton написа:zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.
Ама може ли на всяка почивка да тичаш?А и обикновено не остава време дори за кафе ..
Lollipop написа:Аз се разхождам из стаята насам натам, като не мога друго, не издържам иначе цял ден на стола, мога да се побъркам спокойно.
Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.
dinkog написа:Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.
В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?
Назад към Фитнес и кардио активност
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта