Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

13 Окт 2016, 15:13

Отдавна не чувствам пеперуди в стомаха, както в началото на връзката ни с моя мъж, но като го видя някъде отдалеч да се задава ми става драго и мъжката му осанка продължава да ме тегли, въпреки че е леко оплешивял и напълнял :smile: . Не може да се обясни това, или усещаш "нещо" или не. Сигурно така е и при мъжете :smile: .

14 Окт 2016, 15:07

не ги ли обсъждате тези неща, дали и той се чувства както ти? тръпката си зависи от хората. умишлено да си я създават един на друг .

14 Окт 2016, 15:16

Аз го намирам за нормално след дълги години тръпката и да намалее и да го няам онова пърхане в корема, но това пък има други чувства.

14 Окт 2016, 15:29

то пърхането може да си го има под друга форма. то също се променя, както и характерите. ако всеки се чувства пълноценен в семейството и със самочувствие като личност, тръпката един към друг ще се самозарежда.

17 Окт 2016, 12:50

Бе каквото и да си говорим, думичката "запускане" е пагубната. Ако престанеш да имаш желание да се стараеш и престанеш да ти се иска да усетиш, че той/тя се е постарал заради теб, във всяко едно отношение...

17 Окт 2016, 13:07

Аз съм се натъквала и на такъв парадокс - жена, когато излиза навън или за работа, се гласи, тъкми, прави така, че да изглежда перфектно и да се представя за кой знае какво, а вкъщи не можеш да познаеш, че е същата жена. Явно за някои е по-важно как ги възприемат навън и как изглеждат само навън, а пред стария добре познат мъж е все едно :mrgreen: .

17 Окт 2016, 22:21

gabinka_80 написа:Аз го намирам за нормално след дълги години тръпката и да намалее и да го няам онова пърхане в корема, но това пък има други чувства.

Да, така е, има и други чувства. Но пък тръпката трябва да се поддържа, иначе с връзката е свършено. От позицията на дъъъъъълги години връзка и наблюдения върху много приятелски двойки мисля, че всъщност не е трудно. Трябва само да не се допуска грозното явление, за което споменава nefertiti - запускане. Защото то означава много и няма само физически измерения...

18 Окт 2016, 10:59

PasDeDeux написа:Аз съм се натъквала и на такъв парадокс - жена, когато излиза навън или за работа, се гласи, тъкми, прави така, че да изглежда перфектно и да се представя за кой знае какво, а вкъщи не можеш да познаеш, че е същата жена. Явно за някои е по-важно как ги възприемат навън и как изглеждат само навън, а пред стария добре познат мъж е все едно :mrgreen: .

Има и друго в дългогодишните връзки. Онова изречение "стари сме вече за еди-какво си", което дава извинение на куп хора, за да карат на самотек и без усилия. Как така стари сме? т.е. вече сме на определена възраст и не можем да искаме да ни е хубаво, да сме хубави, да се грижим за себе си и отношенията ни да са вълнуващи?

18 Окт 2016, 11:06

Да, хубаво е да се гласиш за любимия, но как да изглеждаш като за изложение, когато си вкъщи, затрупана с куп задължения? :roll: незнам, моят мъж ли е глупав, или аз съм нещо сбъркана и не забелязвам, но въпреки моя не до там красив външен вид и не до там прилежен вид у дома, никога не ми е казвал 'да си гледам работата", нито ме е пренебрегвал. Все си мисля, че има и още нещо, което е допълнително, освен вида, което ни кара да бъдем щастливи и да се обичаме. Ако беше само външния вид, сресаната коса, идеалната фигура, подредения дом, то може би много двойки нямаше да съществуват? Всичко ли се крие само във външния вид?

18 Окт 2016, 11:25

Здравей,
Първо трябва да имаш самочувствие, че си специална.
Моят съвет е да се държиш така, сякаш имаш трима любовника и си желана от много страни. Ако покажеш и ти същото отношение спрямо него и малко повече непокизъм, ще видиш как ще се обърне "палачинката".
Колкото и да ти е трудно си го постави за цел, че трябва да уважаваш първо себе си и самата ти да се харесваш. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37