Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
08 Апр 2015, 15:15
Сестра ми има изключително чувствителни очи и също не може да ползва очна линия, при нея също се получава доста неприятно раздразнение.
09 Апр 2015, 15:43
Neven498 написа:Сестра ми има изключително чувствителни очи и също не може да ползва очна линия, при нея също се получава доста неприятно раздразнение.
Гадно, аз също не ползвам никакви такива, дори и молив слагам съвсем малко само по горния клепач, иначе очите ми сълзят и ме сърби ужасно.
14 Апр 2015, 10:57
Kremiliya написа:Neven498 написа:Сестра ми има изключително чувствителни очи и също не може да ползва очна линия, при нея също се получава доста неприятно раздразнение.
Гадно, аз също не ползвам никакви такива, дори и молив слагам съвсем малко само по горния клепач, иначе очите ми сълзят и ме сърби ужасно.
Ами био козметика пробвала ли си?
15 Апр 2015, 13:21
Щом ползваш рядко спирала и очна линия значи според мен вече са стари и трябва да ги изхвърлиш. Аз всеки ден си слагам спирала и молив или очна линия и съм забелязала, че когато станат на няколко месеца, дори и да не са се изхабили, като си ги слагам и почва да ми щипе на очите, защото тези неща трябва да се сменят на 3-6 месеца дори и да не ги ползваш всеки ден - това няма никакво значение. Освен това аз никога не давам на някой друг да ми ползва козметиката.
15 Апр 2015, 13:39
И аз съм гримирана почти всеки ден и все пак никога не съм успявала да изхабя цяла очна линия или сприлара, купувам си когато свършат, не знаех, че трябва да се подменят толкова често.
15 Апр 2015, 15:09
ще започна и аз да си сменям на 4-5 месеца спиралата и очната линия, това не се отнася и за моливи нали, а ако очната ми линия е като молив, тя дали се разваля?
15 Апр 2015, 16:22
Много често сменям очната си линия и така не съм имала никога проблеми, спирела не ползвам отдавна.
27 Апр 2015, 13:50
Lisica написа:ще започна и аз да си сменям на 4-5 месеца спиралата и очната линия, това не се отнася и за моливи нали, а ако очната ми линия е като молив, тя дали се разваля?
Не мога да ви кажа точно на колко месеца се сменя молив, спирала, очна линия и т.н. - в интернет сигурно пише, но го имайте предвид и не ползвайте дълго време тези неща дори и да не са се изхабили.
27 Апр 2015, 14:31
Много често си сменям спиралата, задължително в месеца си купувам нова, не мога да си представя, че ще я слагам толкова време до очите си, а и я ползвам всеки ден. Сега мисля да пробвам с вазелин, разбрах, че може да се ползва за да се подчертаят очите без да се слага спирала.
05 Май 2016, 12:37
Аз ползвах години наред една марка спирала и очна линия и нямах проблеми. Но в един момент реших да я сменя и тогава започнаха неразположенията. Явно има нещо в новата марка, което дразни очите ми. А възможно ли е като си ползвал дълги години дадена марка, тялото ти така да свиква с нея, че нова да предизвика вид алергична реакция?