Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Мнениеот Pacienti » 05 Окт 2015, 17:32

BeenieGal написа:
Doktoricata написа:Хич не са шега работа, кръщелничката ми ги хвана от детската, сега ги бориме. :evil:

Леле, явно тази година има някакъв по-особен бум на тези, досега не бях чувала някой да се оплаква от молуски :roll:

Не знам дали има бум, но е хубаво, че се заговори, аз бях забравила за нашия сблъсък с тях, докато не видях темата.
Doktoricata, трябва да предупредите в градината, как се справя малката, пазете я да не ги пипа, да не пренася заразата по здравите места. :!:
Pacienti

Мнениеот Harmony » 06 Окт 2015, 10:43

Pacienti написа:
BeenieGal написа:
Doktoricata написа:Хич не са шега работа, кръщелничката ми ги хвана от детската, сега ги бориме. :evil:

Леле, явно тази година има някакъв по-особен бум на тези, досега не бях чувала някой да се оплаква от молуски :roll:

Не знам дали има бум, но е хубаво, че се заговори, аз бях забравила за нашия сблъсък с тях, докато не видях темата.
Doktoricata, трябва да предупредите в градината, как се справя малката, пазете я да не ги пипа, да не пренася заразата по здравите места. :!:

А как ги пускате на градина, то е все едно детето да е болно :idea:
Аватар
Harmony

Мнениеот Pacienti » 06 Окт 2015, 14:58

Harmony написа:
Pacienti написа:Не знам дали има бум, но е хубаво, че се заговори, аз бях забравила за нашия сблъсък с тях, докато не видях темата.

А как ги пускате на градина, то е все едно детето да е болно :idea:

Детето сигурно не ходи на градина, но предполагам, че се е заразило там и е хубаво да се вземат мерки да не плъзне зараза. :!:
Pacienti

Мнениеот Doktoricata » 07 Окт 2015, 11:41

Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.
Doktoricata

Мнениеот BeenieGal » 07 Окт 2015, 13:29

Doktoricata написа:Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.

Абе едно време като се замисля е нямало такива истории, вярно имаше и болни от какви ли не истории - заушки, шарки и прочее, но подобни молуски е нямало :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Elica » 08 Окт 2015, 13:55

BeenieGal написа:
Doktoricata написа:Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.

Абе едно време като се замисля е нямало такива истории, вярно имаше и болни от какви ли не истории - заушки, шарки и прочее, но подобни молуски е нямало :roll:

Съмнява ме просто някой да е обръщал внимание на тези " брадавички" и да ги е отнасял като нещо сериозно, затова не сме чували за тях, а като е толкова заразна болест, то със сигурност ги е имало.
Аватар
Elica

Мнениеот Doktoricata » 08 Окт 2015, 16:38

Elica написа:
BeenieGal написа:

Съмнява ме просто някой да е обръщал внимание на тези " брадавички" и да ги е отнасял като нещо сериозно, затова не сме чували за тях, а като е толкова заразна болест, то със сигурност ги е имало.

Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.
Doktoricata

Мнениеот penny » 08 Окт 2015, 17:00

Doktoricata написа:
Elica написа:Съмнява ме просто някой да е обръщал внимание на тези " брадавички" и да ги е отнасял като нещо сериозно, затова не сме чували за тях, а като е толкова заразна болест, то със сигурност ги е имало.

Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.

Браво, това наистина е похвално, моята голямата като преболедува шарка беше голямо пазене, хубаво, че детето не е нервно :!: :!: ;)
penny

Мнениеот Doktoricata » 09 Окт 2015, 15:07

penny написа:
Doktoricata написа:Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.

Браво, това наистина е похвално, моята голямата като преболедува шарка беше голямо пазене, хубаво, че детето не е нервно :!: :!: ;)

Ходи с бели ръкавички и обяснява на всички как трябва да се пази, явно си е до дете, че с шарката и при нас беше лудница! :)
Doktoricata

Мнениеот penny » 09 Окт 2015, 16:06

Doktoricata написа:
penny написа:
Doktoricata написа:Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.

Ходи с бели ръкавички и обяснява на всички как трябва да се пази, явно си е до дете, че с шарката и при нас беше лудница! :)

Как се справихте с чесането... останаха ли белези някъде?
penny

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести