Добави отговор

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

31 Авг 2015, 13:25

а какви са другите варианти? освен този медикаментозният?

31 Авг 2015, 14:50

И аз не знам как се лекуват молуските , след като не е медикаментозно, с някакви терапии по кожата ли? :roll:

01 Сеп 2015, 13:54

Rali_hr написа:И аз не знам как се лекуват молуските , след като не е медикаментозно, с някакви терапии по кожата ли? :roll:

Явно не съм се изразила правилно, може да се лекуват с лекарстава за мазане върху кожата, премахват се по хирургичен път , т.е. изрязват се с кюрета или чрез азот както се казва се изгарят, а всъщност се замразяват. :)

02 Сеп 2015, 16:33

Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити! :(

03 Сеп 2015, 10:41

Pacienti написа:
Rali_hr написа:И аз не знам как се лекуват молуските , след като не е медикаментозно, с някакви терапии по кожата ли? :roll:

Явно не съм се изразила правилно, може да се лекуват с лекарстава за мазане върху кожата, премахват се по хирургичен път , т.е. изрязват се с кюрета или чрез азот както се казва се изгарят, а всъщност се замразяват. :)

ясно. сега вече разбрах за какво иде реч . значи не съм се заблудила относно въпроса за горенето на молуските. с две думи- недай си боже да ги пипнеш.

03 Сеп 2015, 15:26

kauda написа:Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити! :(

Гаден вирус, лошото е, както и преди съм писала, че можеш сам да ги пренесеш от болно на здраво място по кожата си.

04 Сеп 2015, 10:46

Pacienti написа:

Гаден вирус, лошото е, както и преди съм писала, че можеш сам да ги пренесеш от болно на здраво място по кожата си.

възможно ли е човек да се зарази дори в градския транспор, докато се подпира по дръжки и седалки? :roll: :roll:

04 Сеп 2015, 14:33

Pacienti написа:

тцтцтц, не знаехм, че са такава напаст, радвам се, че не съм срещала такива образувания по себе си. Миенето на ръцете помага ли да се предпази човек или спасение няма?

04 Сеп 2015, 15:58

kauda написа:
Pacienti написа:

тцтцтц, не знаехм, че са такава напаст, радвам се, че не съм срещала такива образувания по себе си. Миенето на ръцете помага ли да се предпази човек или спасение няма?

То си е за радост, за миенето на ръцете не знам, ние се заразихме от кърпа на плажа, така че май е възможно и от градски транспорт...
Имайте предвид, че презервативите не помагат ако искаш да се предпазиш, спомням си, че Каляшева наблегна на този факт.

04 Сеп 2015, 21:55

Явно, ако проблемът е на малко по-различно място, с други думи примерно по бедротго или около интимните части, там няма презерватив.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20