Rali_hr написа:И аз не знам как се лекуват молуските , след като не е медикаментозно, с някакви терапии по кожата ли?
Pacienti написа:Rali_hr написа:И аз не знам как се лекуват молуските , след като не е медикаментозно, с някакви терапии по кожата ли?
Явно не съм се изразила правилно, може да се лекуват с лекарстава за мазане върху кожата, премахват се по хирургичен път , т.е. изрязват се с кюрета или чрез азот както се казва се изгарят, а всъщност се замразяват.
kauda написа:Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити!
Pacienti написа:kauda написа:Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити!
Гаден вирус, лошото е, както и преди съм писала, че можеш сам да ги пренесеш от болно на здраво място по кожата си.
Pacienti написа:kauda написа:Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити!
Гаден вирус, лошото е, както и преди съм писала, че можеш сам да ги пренесеш от болно на здраво място по кожата си.
kauda написа:Pacienti написа:kauda написа:Не знаех, че така се премахват! Значи са много упорити!
тцтцтц, не знаехм, че са такава напаст, радвам се, че не съм срещала такива образувания по себе си. Миенето на ръцете помага ли да се предпази човек или спасение няма?
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта