Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Re: Заразни молуски: прихващане, лечение и превенция

Мнениеот Gorica23 » 04 Авг 2015, 11:53

franky написа:Тази разтвор Молутрекс дали помага? :roll:

В летният сезон е доста актуален... Някой може да се замисли за безразборния секс, а ако се зарази да вземе навреме мерки, че са много коварни молуските! :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот renetka » 13 Авг 2015, 11:18

Gorica23 написа:
renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
ще се чуя с нея да видим каво е станало. зачетох се по-внимателно и виждам,че препоръчвате тази докторка Каляшева. не съм и казвала на моята приятелка,че въобще пиша тук,но ще вида как да завоалирам нещата,за да и спомена за нея и че евентуално би могла да и помогне.

Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.

ами честно казано направих го. като изчетох цялата информация за същността на тези молуски лошо ми стана.първо отидох аз при доктор Каляшева, успокои ме жената и като цяло каза, че молуските са наистина коварин и не бива да подценяваме състоянието си, ако имаме близък човек до нас с молуски. по-късно за повторни изследвания отиде и моята приятелка и добре, че го направи защото на друг преглед са и казали,че това не са молуски, представяте ли си. :o от друга страна и положението с нейния приятел бая се обърка...
renetka

Мнениеот Mon_ton » 13 Авг 2015, 12:49

Те мъжете милите са толкова глупави на тема лечение на каквото и да е било за съжаление. Дано бързо да се възстанови приятелката ти!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Mon_ton » 13 Авг 2015, 12:49

Те мъжете милите са толкова глупави на тема лечение на каквото и да е било за съжаление. Дано бързо да се възстанови приятелката ти!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Gorica23 » 13 Авг 2015, 14:06

renetka написа:
Gorica23 написа:Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.

ами честно казано направих го. като изчетох цялата информация за същността на тези молуски лошо ми стана.първо отидох аз при доктор Каляшева, успокои ме жената и като цяло каза, че молуските са наистина коварин и не бива да подценяваме състоянието си, ако имаме близък човек до нас с молуски. по-късно за повторни изследвания отиде и моята приятелка и добре, че го направи защото на друг преглед са и казали,че това не са молуски, представяте ли си. :o от друга страна и положението с нейния приятел бая се обърка...

Какво имаш предвид, той ли е причината... :roll:
Gorica23

Мнениеот renetka » 13 Авг 2015, 16:06

Gorica23 написа:
renetka написа:
Gorica23 написа:Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.

Какво имаш предвид, той ли е причината... :roll:[/quote

много ми е неудобно да го коментирам това, защото ми е приятелка, но в такива случаи се получава много кофти,защото и двамата твърдят,че са невинни, ама все трябва да има първопричина за случилото се.доколкото знам са се скарали. в приятелката ми въобще не се съмнявам, но в него знам ли... :roll: , дано само да не се самонастройвам срещу него и да се вкарвам във филми, но факта, че и аз си направих изследване значи,че леко съм взела нещата под внимание.
renetka

Мнениеот silver933 » 14 Авг 2015, 10:03

И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.
Аватар
silver933

Мнениеот Pacienti » 14 Авг 2015, 11:19

silver933 написа:И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.

Защото предимно така се предава, но не само. И при нас беше конфузно, с мъжът ми се гледахме подозрително, добре че човека, както вече писах се оказа свестен и си призна... :)
Pacienti

Мнениеот renetka » 14 Авг 2015, 11:34

silver933 написа:И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.

напълно възможно е да се предаде и по полов път, особено при големите хора, водещи сексуален живот. така че на само чрез кърпа, но и чрез допир до други предмети, с които заразеният е имал достъп.и после нали се сещащ- минаваш, пипаш дадено нещо и можеш да го прихванеш. но все пак тук става въпрос и за имунитет, така че сега нека не се вманиачаваме, че можем да прихванем молуски от всичко. :)
renetka

Мнениеот Pacienti » 17 Авг 2015, 11:47

renetka написа:

напълно възможно е да се предаде и по полов път, особено при големите хора, водещи сексуален живот. така че на само чрез кърпа, но и чрез допир до други предмети, с които заразеният е имал достъп.и после нали се сещащ- минаваш, пипаш дадено нещо и можеш да го прихванеш. но все пак тук става въпрос и за имунитет, така че сега нека не се вманиачаваме, че можем да прихванем молуски от всичко. :)

да и така може. може и по време на полов акт да прихванем молуски. разбира се,че е въпрос и на имунитет, но не бива да подценяваме наличието им независимо по коя част на тялото са и как могат да се прихванат.
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести