franky написа:Тази разтвор Молутрекс дали помага?
В летният сезон е доста актуален... Някой може да се замисли за безразборния секс, а ако се зарази да вземе навреме мерки, че са много коварни молуските!

franky написа:Тази разтвор Молутрекс дали помага?
Gorica23 написа:renetka написа:то пък сега това и остава, да съм се заразила. няколко пъти съм и била на гости и съм си избърсвала ръцете в хавлията,която е в банята.доколкото знам е отишла да се изследва,но още не са и излезнали резултатите.май по всички личи,че става въпрос за мулуски. в такъв случай ще трбява да се изследва и приятелят и сигурно?
ще се чуя с нея да видим каво е станало. зачетох се по-внимателно и виждам,че препоръчвате тази докторка Каляшева. не съм и казвала на моята приятелка,че въобще пиша тук,но ще вида как да завоалирам нещата,за да и спомена за нея и че евентуално би могла да и помогне.
Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.
renetka написа:Gorica23 написа:Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.
ами честно казано направих го. като изчетох цялата информация за същността на тези молуски лошо ми стана.първо отидох аз при доктор Каляшева, успокои ме жената и като цяло каза, че молуските са наистина коварин и не бива да подценяваме състоянието си, ако имаме близък човек до нас с молуски. по-късно за повторни изследвания отиде и моята приятелка и добре, че го направи защото на друг преглед са и казали,че това не са молуски, представяте ли си.от друга страна и положението с нейния приятел бая се обърка...
Gorica23 написа:renetka написа:Gorica23 написа:Хубаво се грижиш за приятелката си, но помисли и за себе си. Бих отишла на профилактичен преглед, изложи цялата ситуация, че тези гадини колкото по рано се хванат, толкова по-добре.
ами честно казано направих го. като изчетох цялата информация за същността на тези молуски лошо ми стана.първо отидох аз при доктор Каляшева, успокои ме жената и като цяло каза, че молуските са наистина коварин и не бива да подценяваме състоянието си, ако имаме близък човек до нас с молуски. по-късно за повторни изследвания отиде и моята приятелка и добре, че го направи защото на друг преглед са и казали,че това не са молуски, представяте ли си.от друга страна и положението с нейния приятел бая се обърка...
silver933 написа:И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.
silver933 написа:И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.
renetka написа:silver933 написа:И мн странно, що се съмняват за полово предавана болест, демек че някой е кръшнал, след като една от вас беше написала, че се е заразила от сядане на кърпа, а ти като приятелка също се изследваш. Ех тва хората са странни създания! Успешно лечение.
напълно възможно е да се предаде и по полов път, особено при големите хора, водещи сексуален живот. така че на само чрез кърпа, но и чрез допир до други предмети, с които заразеният е имал достъп.и после нали се сещащ- минаваш, пипаш дадено нещо и можеш да го прихванеш. но все пак тук става въпрос и за имунитет, така че сега нека не се вманиачаваме, че можем да прихванем молуски от всичко.
Още от Framar.bg
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта