29 Юли 2015, 14:45
Pacienti написа:Оказа се свестен човек, вече ги бяхме хванали, когато приятели ни се обадиха да ни предупредят, че се е заразил от случаен секс...
29 Юли 2015, 15:18
Gorica23 написа:Pacienti написа:Оказа се свестен човек, вече ги бяхме хванали, когато приятели ни се обадиха да ни предупредят, че се е заразил от случаен секс...
Странно звучи да наречеш някой, който те е заразил свестен, добре че сте ги хванали навреме...
29 Юли 2015, 15:25
Gorica23 написа:Pacienti написа:Оказа се свестен човек, вече ги бяхме хванали, когато приятели ни се обадиха да ни предупредят, че се е заразил от случаен секс...
Странно звучи да наречеш някой, който те е заразил свестен, добре че сте ги хванали навреме...
29 Юли 2015, 15:35
Kremiliya написа:Gorica23 написа:Pacienti написа:Оказа се свестен човек, вече ги бяхме хванали, когато приятели ни се обадиха да ни предупредят, че се е заразил от случаен секс...
След като се е обадил човека и е казал, наистина го прави свестен, повечето си премълчават неудобните проблеми и се правят на ни лук ял, ни лук мирисал!
31 Юли 2015, 15:50
31 Юли 2015, 16:38
Pacienti написа:Gorica23 написа:Pacienti написа:Оказа се свестен човек, вече ги бяхме хванали, когато приятели ни се обадиха да ни предупредят, че се е заразил от случаен секс...
Както писах бях на преглед по друг повод и след като Каляшева ги забеляза вкъщи беше доста конфузно, уж си вярвахме, но витаеше едно такова неприятно усещане...
Добре, че си призна човека, спря семейната драма!
03 Авг 2015, 13:42
borkova написа:Pacienti написа:Както писах бях на преглед по друг повод и след като Каляшева ги забеляза вкъщи беше доста конфузно, уж си вярвахме, но витаеше едно такова неприятно усещане...
Оох, така тегаво и аз съм го усещала, направо всичко с нож се реже и въздухът в стаята, но пич е излезело момчето, представяте ли си да се бяхте скарали с мъжа си и да има драма, защото вашият приятел не си е сложил шапчицата, когато трябвалоша работа
03 Авг 2015, 14:04
Gorica23 написа:borkova написа:Pacienti написа:Както писах бях на преглед по друг повод и след като Каляшева ги забеляза вкъщи беше доста конфузно, уж си вярвахме, но витаеше едно такова неприятно усещане...
Оох, така тегаво и аз съм го усещала, направо всичко с нож се реже и въздухът в стаята, но пич е излезело момчето, представяте ли си да се бяхте скарали с мъжа си и да има драма, защото вашият приятел не си е сложил шапчицата, когато трябвалоша работа
Pacienti, така е, спестил ви е неприятности...
borkova, "шапчицата" не предпазва при този вирус.
03 Авг 2015, 15:20
exotic написа:borkova написа:Pacienti написа:Както писах бях на преглед по друг повод и след като Каляшева ги забеляза вкъщи беше доста конфузно, уж си вярвахме, но витаеше едно такова неприятно усещане...
Ама то като стане, после върви да обясняваш на мъжете, че нямаш сестра, независимо за какво иде реч наистина, те са толкова смахнати!
03 Авг 2015, 15:57