05 Окт 2015, 17:32
BeenieGal написа:Doktoricata написа:Хич не са шега работа, кръщелничката ми ги хвана от детската, сега ги бориме.
Леле, явно тази година има някакъв по-особен бум на тези, досега не бях чувала някой да се оплаква от молуски
06 Окт 2015, 10:43
Pacienti написа:BeenieGal написа:Doktoricata написа:Хич не са шега работа, кръщелничката ми ги хвана от детската, сега ги бориме.
Леле, явно тази година има някакъв по-особен бум на тези, досега не бях чувала някой да се оплаква от молуски
Не знам дали има бум, но е хубаво, че се заговори, аз бях забравила за нашия сблъсък с тях, докато не видях темата.
Doktoricata, трябва да предупредите в градината, как се справя малката, пазете я да не ги пипа, да не пренася заразата по здравите места.
06 Окт 2015, 14:58
Harmony написа:Pacienti написа:Не знам дали има бум, но е хубаво, че се заговори, аз бях забравила за нашия сблъсък с тях, докато не видях темата.
Doktoricata, трябва да предупредите в градината, как се справя малката, пазете я да не ги пипа, да не пренася заразата по здравите места.
А как ги пускате на градина, то е все едно детето да е болно
07 Окт 2015, 11:41
07 Окт 2015, 13:29
Doktoricata написа:Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.
08 Окт 2015, 13:55
BeenieGal написа:Doktoricata написа:Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.
Абе едно време като се замисля е нямало такива истории, вярно имаше и болни от какви ли не истории - заушки, шарки и прочее, но подобни молуски е нямало
08 Окт 2015, 16:38
Elica написа:BeenieGal написа:Doktoricata написа:Вкъщи си е малката. В началото не бяхме сигурни къде се е заразила, Каляшева каза да предупредим всички, с които е имала досег, оказа се, че в детската е имало болно дете, което не е диагностицирано правилно, от там е тръгнало всичко.
Абе едно време като се замисля е нямало такива истории, вярно имаше и болни от какви ли не истории - заушки, шарки и прочее, но подобни молуски е нямало
Съмнява ме просто някой да е обръщал внимание на тези " брадавички" и да ги е отнасял като нещо сериозно, затова не сме чували за тях, а като е толкова заразна болест, то със сигурност ги е имало.
08 Окт 2015, 17:00
Doktoricata написа:Elica написа:Съмнява ме просто някой да е обръщал внимание на тези " брадавички" и да ги е отнасял като нещо сериозно, затова не сме чували за тях, а като е толкова заразна болест, то със сигурност ги е имало.
Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.
09 Окт 2015, 15:07
penny написа:Doktoricata написа:Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.
Браво, това наистина е похвално, моята голямата като преболедува шарка беше голямо пазене, хубаво, че детето не е нервно![]()
![]()
09 Окт 2015, 16:06
Doktoricata написа:penny написа:Doktoricata написа:Много са гадни, малката се справя учудващо добре, не очаквах 4 годишно дете да е толкова отговорно към здравето си.
Браво, това наистина е похвално, моята голямата като преболедува шарка беше голямо пазене, хубаво, че детето не е нервно![]()
![]()
Ходи с бели ръкавички и обяснява на всички как трябва да се пази, явно си е до дете, че с шарката и при нас беше лудница!