09 Апр 2015, 16:01
24 Апр 2015, 14:57
Локумът написа:Варете ги върху кора от яйца и няма как да се спукат
24 Апр 2015, 16:01
Kremiliya написа:
А след като мина Великден да питам, как точно готвите яйцата, за да са с хубаво сварен белтък, а с течен жълтък?
27 Апр 2015, 20:14
28 Апр 2015, 06:37
Elica написа:марсу, "големите" кулинари точно така правят - пускат яйцата във вряща вода, но сигурно са добре темперирани...
11 Юни 2015, 09:44
11 Юни 2015, 12:50
19 Юни 2015, 16:06
Mon_ton написа:Тази година на Великден ги изкарах дори на терасата да ги напече слънцето и след тога ги сварих, от 30 яйца ми се спукаха само 2.
19 Юни 2015, 16:29
dinkog написа:Mon_ton написа:Тази година на Великден ги изкарах дори на терасата да ги напече слънцето и след тога ги сварих, от 30 яйца ми се спукаха само 2.
Да, като са станали с по-висока температура, аз почти всеки ден варя яйца, добре че вече не ми се пукат, сега си ги вадя от вечерта и на сутринта ги варя.
21 Юни 2015, 08:37