За втора поредна година ще се справям с яйцата за Великден сама!
Миналата година беше някакъв кошмар кажи-речи половината яйца изглеждаха по този начин, след като ги сварих Реших, че за тази година ще ми трябва нова техника за варене на яйцата, така че да избегнем напукването им и в крайна сметка да мога да боядисам поне десетина от двайсе сварени!
Не зная какво трябва да се добави към водата на яйцата, за да ги заздрави и дали трябва по някакъв начин да се варят на съвсем бавен огън, за да не се спукат, но не ми се ще да хабя напразно яйца, които след това да се чудя как да приготвя, та да се изядат и небоядисани!
Какви са ви тайните за напукването на яйцата при варене, моля ви, дайте някакви съвети, как да го избегнем този неприятен момент