Pipilota написа:А трикът с пускането на студени яйца във вряща вода как става, гледала съм по 24 китчън, Рудолф така ги готвиНе съм видяла да му шупне белтъка из тенджерата.
И мен ме е страх, макар че съм пробвала.

Pipilota написа:А трикът с пускането на студени яйца във вряща вода как става, гледала съм по 24 китчън, Рудолф така ги готвиНе съм видяла да му шупне белтъка из тенджерата.
Slavena написа:Най-много малко да се напукат, но какво толкова, ще знае, че не става, без да се пробва няма как ад се разбере.
kauda написа:Просто е достатъчно яйцата ви да са на стайна темпеартура, когато ги слагате да се варят и да ги сложите в студена вода.не е толкова сложно, за да се стоплят постепенно.
silver933 написа:Важното е яйца да има ида се яде, останалото е бял кахър :)
Kremiliya написа:silver933 написа:Важното е яйца да има ида се яде, останалото е бял кахър :)
Не и за Великден, тогава автоматически ставаш загубил! :
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта