Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
11 Сеп 2015, 14:48
Pipilota написа:А трикът с пускането на студени яйца във вряща вода как става, гледала съм по 24 китчън, Рудолф така ги готви

Не съм видяла да му шупне белтъка из тенджерата.

И мен ме е страх, макар че съм пробвала.
)
06 Окт 2015, 10:59
Най-много малко да се напукат, но какво толкова, ще знае, че не става, без да се пробва няма как ад се разбере.
06 Окт 2015, 15:12
Slavena написа:Най-много малко да се напукат, но какво толкова, ще знае, че не става, без да се пробва няма как ад се разбере.
Абе то така, ама ей сега като ти се напукат по Великден, после да не вземеш да ревеш защо ти бил боядисан белтъка
10 Ное 2015, 15:53
Просто е достатъчно яйцата ви да са на стайна темпеартура, когато ги слагате да се варят и да ги сложите в студена вода.

не е толкова сложно, за да се стоплят постепенно.
10 Ное 2015, 16:08
kauda написа:Просто е достатъчно яйцата ви да са на стайна темпеартура, когато ги слагате да се варят и да ги сложите в студена вода.

не е толкова сложно, за да се стоплят постепенно.
И аз не мисля, че има кой знае какъв проблем с яйцата, особено като са пресни...
10 Ное 2015, 16:22
Не е лит очно обратното, трябва да са по-стари яйцата, когато се варят, особено пък и за беленето е по-добре
25 Ное 2015, 16:06
Важното е яйца да има ида се яде, останалото е бял кахър :)
02 Дек 2015, 16:49
silver933 написа:Важното е яйца да има ида се яде, останалото е бял кахър :)
Не и за Великден, тогава автоматически ставаш загубил! :
02 Дек 2015, 17:58
Kremiliya написа:silver933 написа:Важното е яйца да има ида се яде, останалото е бял кахър :)
Не и за Великден, тогава автоматически ставаш загубил! :

Голям праз, то веднъж в годината да не е всеки месец Великден... като цяло много се кахърите за тея неща, дайте го малко по-спокойно!