Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

14 Апр 2015, 12:37

Разбира се най-вкусния и традиционен вариант е маруля, краставици, лук и яйца ;)

27 Апр 2015, 14:56

Nightmare написа:
Локумът написа:Точно така на филийка, както е показано на снимката правим у нас - настъргани яйца, катък, малко майонеза, настърган кашкавал и става много много вкусно :mrgreen:
А отделно аз много обичам да си хапвам само яйца и майонеза - пасирани. Като цяло съм голям фен на варените яйца, могат да се ползват и в спагети и пици. :mrgreen:

Ммммм това е страашно пасирани яйца с майонеза и кисели краставички, а също и като картофена с добавени яйца, т.е. картофи, лук, кис. краставички, майонеза и настъргани яйца! :)

To това вече обръща на руска салата, ама става де :)

20 Май 2015, 14:12

Хапнах си яйца със спанак вчера и беше много добре, овкусено само с лимон!

02 Юли 2015, 13:08

Ваня Стойчева написа:Хапнах си яйца със спанак вчера и беше много добре, овкусено само с лимон!

Суров ли ти беше спанака? :shock:

02 Юли 2015, 14:30

Slavena написа:
Ваня Стойчева написа:Хапнах си яйца със спанак вчера и беше много добре, овкусено само с лимон!

Суров ли ти беше спанака? :shock:

Мисля, че по-вкусно ще е със суров, но трябва да е бейби спанак :idea:

02 Юли 2015, 16:40

Аз съм голям фен на суровия спанак много вкусен :))

02 Юли 2015, 16:47

АБе колкото е по-мазно и с повече майонеза толквоа по-добре с тези яйца, доста им подхождат :)

03 Юли 2015, 10:32

Локумът написа:АБе колкото е по-мазно и с повече майонеза толквоа по-добре с тези яйца, доста им подхождат :)

Харесва ми логиката ти. Желязна е брат. :mrgreen:

13 Окт 2015, 14:18

Andrey написа:
Локумът написа:АБе колкото е по-мазно и с повече майонеза толквоа по-добре с тези яйца, доста им подхождат :)

Харесва ми логиката ти. Желязна е брат. :mrgreen:

Да, но не е много полезно май, затова пък с една голяма салата всичко може да се потуши хаха ;)

13 Окт 2015, 15:33

Салатите с яйца не са много разнообразни, защото все яйцето трябва да е сварено. ;) И все с майонеза сякаш... :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6