Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дайте предложения за закуски през почивните дни?

05 Май 2015, 14:39

На мен не ми пречат този тип хора до толкова, колкото онези, които постоянно обясняват и твърдят колко здравословно живеят и как една обикновена манджа е вредна едва ли не, айде ся! :geek:

05 Май 2015, 16:10

Bass написа:
Andrey написа:Много добра идея са гофретите, също сандвичите са много добри за закуска, но все пак аз си мисля, че сок, плод и мюсли е най-добрия вариант. :)

Добрите момчета това го ядем през седмицата! :lol:

а, ядете го вие :))

08 Май 2015, 12:52

Аз през седмицата ям полезна храна до вторник, от сряда нататък гледам просто да изям нещо без много да му мисля ;)

08 Май 2015, 13:24

Andrey написа:Аз през седмицата ям полезна храна до вторник, от сряда нататък гледам просто да изям нещо без много да му мисля ;)

И в събота кво си викаш "еее, тая седмица пак я провалих, ще ям пържени картофи с кетчуп!"

15 Май 2015, 11:32

Krum написа:
Andrey написа:Аз през седмицата ям полезна храна до вторник, от сряда нататък гледам просто да изям нещо без много да му мисля ;)

И в събота кво си викаш "еее, тая седмица пак я провалих, ще ям пържени картофи с кетчуп!"

Или лютеница, с биричка on top :D

15 Май 2015, 12:19

Тези дни започнах да закусвам всяка сутрин мюсли, но не с овесени ядки, а с корнфлейкс, мислите ли, че е добър вариант?

18 Май 2015, 12:16

Mon_ton написа:Тези дни започнах да закусвам всяка сутрин мюсли, но не с овесени ядки, а с корнфлейкс, мислите ли, че е добър вариант?

Добър вариант е да! :)
Аз пък до скоро не закусвах, но реших да се уча и на това. Днес си направих 2 яйца за закуска, странно ми е да ям сутрин. :roll:

18 Май 2015, 12:23

Elica написа:
Mon_ton написа:Тези дни започнах да закусвам всяка сутрин мюсли, но не с овесени ядки, а с корнфлейкс, мислите ли, че е добър вариант?

Добър вариант е да! :)
Аз пък до скоро не закусвах, но реших да се уча и на това. Днес си направих 2 яйца за закуска, странно ми е да ям сутрин. :roll:

Не е добър, щото в мюслито има твърде много захар (ако е купешко), а корнфлейкса е минал покрай царевица. По-добре сама си направи мюсли, или яж овесени ядки със сушени плодове, вместо тия купешки боклуци. ;)

18 Май 2015, 12:52

През почивните дни правя или мекици, пържени филии, месеница или баница, това е задължително, а ако съм изморена правя принцеси с кайма.

02 Юни 2015, 13:42

Аз така като гледам, тая седмица почивните дни са доста далече. Мисля отсега да заредя със сладолед и бира с фъстъци :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5