Bass написа:Аз така като гледам, тая седмица почивните дни са доста далече. Мисля отсега да заредя със сладолед и бира с фъстъци
Добре ти звучи почивката, и аз мога да пробвам като тебе, но с по-малко сладолед ;Р
Bass написа:Аз така като гледам, тая седмица почивните дни са доста далече. Мисля отсега да заредя със сладолед и бира с фъстъци
miron написа:Bass написа:Аз така като гледам, тая седмица почивните дни са доста далече. Мисля отсега да заредя със сладолед и бира с фъстъци
Добре ти звучи почивката, и аз мога да пробвам като тебе, но с по-малко сладолед ;Р
Monika_Spasova написа:Това е дискриминация, защо на жените не са позволени и бири и други неща!
А сега да ви дам една страхотна идея за закуска през почивните дни:
В някоя от най-обикновените рецепти за солен кекс, която имате и ви е любима, добавете на мястото на половината брашно - чаша грис, става невероятно вкусно и хрупкаво!
Monika_Spasova написа:Ооо, аз съм точно в София, но няма ли да ти се разсърди половинката, ако аз ти правя кекса![]()
![]()
Kremiliya написа:Напоследък много често ядем у нас кренвиршки, не знам каква е тази любов, но поне сме си намерили качествени кренвирши, до колкото е възможно и си хапваме спокойно без да му мислим.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта