Правила на форума
Добави отговор

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

13 Авг 2015, 16:30

dinkog написа:Въпрос на личен избор, всеки си знае какво да прави, някои имат повече желание за секс и по-малко желание за стоене на компютър, други обратно. :) Важното е, че с мобилните телефони всичко може. :)

Въпросът е от време на време поне да се прави секс, пък колко е нормално да се промени с времето. Сигурна съм, че преди много години това е било основното забавление в семействата, но сега знаем всички, че не е така. :)

14 Авг 2015, 08:27

Не знам какво ви пречи, все си мисля, че и турските сериали биха пречили, изобщо телевизията като цяло и компютрите, независимо за какво се използват, та дори и мобилните телефони в момента, които са "страхотия" направо! :) Ако желанието за секс се влияе от няколко бутона или тъч движения, то надали е виновна технологията, а нещо куца в цялата връзка!

14 Авг 2015, 10:54

Точно, ако не искам да правя секс все ще си намеря оправдание да не го правя :lol:
няма да са ми причините ни в компютъра нито в друга моя страст. Сексът също е достатъчно сериозно занимание, за да го конкурирам с други. ;)

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

14 Авг 2015, 11:46

rabotnata pchela написа:Искаме бой,искаме бой, искаме бой и да не се отказва секс, ей тва искаме ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Хахаха, има много варианти, боен секс, секс като на война, войнишки секс...
Бийте се и правете секс, доказателство за обич! :lol: :lol: :lol:

14 Авг 2015, 11:51

Много от преди да се появи интернет, жените ги болят главите, тъй че не смятам, че проблемът е в социалните мрежи, а по-скоро някъде из женската същност... :mrgreen:

14 Авг 2015, 11:51

Много горещо е станало, пускайте климатиците... ;)

14 Авг 2015, 12:58

mix_twix написа:Много от преди да се появи интернет, жените ги болят главите, тъй че не смятам, че проблемът е в социалните мрежи, а по-скоро някъде из женската същност... :mrgreen:

Започна като приказка от гръцката митология, но си напълно прав. Сексуалността особено на дамите хич не се влияяе от интернет, ами по-скоро от това на коя страна им е накривена шапката!

14 Авг 2015, 15:08

:lol: :lol: :lol: :lol: е, не чак да го обръщаме на бой, ама такива не ми се слушат.
Спала била с мъже като моя, де този късмет? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

14 Авг 2015, 15:41

Еее, Jully, aма то като нашите мъже са по 1 на милион бе, много ясно! :) Мил, интелегентен, красив и после да не правиш с него секс 2 месеца е страхотия, идва YoLindi И оправя работите. :lol:

14 Авг 2015, 15:48

Ще ме уморите вие двете, само се чудите какво да измислите, оставете момичето на мира, има си своята правота, нека да си маже у тях самичка, мъжът и е истински щастливец, само стои и си лежи а тя прави всичко и най-важното секс не отказва! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 68