Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

13 Юли 2016, 15:04

Kremiliya написа:Аз все си мисля, че по-силен апетит идва с малко глад :)

Малко нож с две остриета е този глад за мъжете. Вземеш, че не се представиш на ниво и избързаш като си бил дълго време "гладен" и после лошо :smile: .

03 Авг 2016, 17:14

PasDeDeux написа:
Kremiliya написа:Аз все си мисля, че по-силен апетит идва с малко глад :)

Малко нож с две остриета е този глад за мъжете. Вземеш, че не се представиш на ниво и избързаш като си бил дълго време "гладен" и после лошо :smile: .

Аааа, няма по-лошо от незадоволена жена, може да очкваш всичко :lol:

04 Авг 2016, 08:49

Вярно е, незадоволената жена е цяло бедствие :lol: . Или за себе си, или за другите.

04 Авг 2016, 16:19

Хора, вие наистина ли мислите, че за два месеца жена става вече незадоволена и осривепяла? А ако е без гадже половин година, това означава ли, че трябва да върлува от мъж на мъж само и само да е "оправена"?

09 Авг 2016, 10:03

Зависи от жената, но чак освирепяла :lol: . Може да няма ярки външни признаци, но и два месеца също се отразяват. Най-малкото по-често мислиш за това нещо, действа ти на психиката по някакъв начин, потиска те. Да, може да се живее без секс, но не е хубаво :smile: .

09 Авг 2016, 14:03

Според мен 2 месеца са твърде кратък срок, за да даде някакво психическо отклонение .

09 Авг 2016, 17:12

Останах с впечатлението, че Lisandra говори за незадоволена жена след секс, ама и за другото се отнася. :mrgreen:

09 Авг 2016, 17:23

Никой не се е чалнал от неправене на секс или от незадоволяване след секс, че и отклонения да има. Има периоди, където и двете може да се случат на човек. Пък не забелязвам да има открито откачили хора по улиците. Те полудяват от друго :mrgreen: .

10 Авг 2016, 09:12

Gorica23 написа:Останах с впечатлението, че Lisandra говори за незадоволена жена след секс, ама и за другото се отнася. :mrgreen:

Такива са много, на много мъже им е трудно да задоволят една жена наистина. :) Аз имах едно гадже, което милото толкова бързо свършваше, че обикновено му казвах "ехх, че хубаво беше" :lol:

10 Авг 2016, 17:07

Elica написа:
Gorica23 написа:Останах с впечатлението, че Lisandra говори за незадоволена жена след секс, ама и за другото се отнася. :mrgreen:

Такива са много, на много мъже им е трудно да задоволят една жена наистина. :) Аз имах едно гадже, което милото толкова бързо свършваше, че обикновено му казвах "ехх, че хубаво беше" :lol:

Е, чак пък много, недей така, ще им излезе лошо име на нашите момчета, а те от цял свят идват заради тях по морето... :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 68