Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

21 Май 2015, 16:39

Задължително е да се прави секс, 2 месеца са непосилен период от време, ако не задоволявам нуждите на мъжа ми той моментално ще ме смени с друга. Няма причини да не правим секс, дори и да има нещо, то го задоволявам, независимо колко съм изморена, един мъж, ако не получава секс или друго, той ще започне да си го търси другаде. :!:

22 Май 2015, 09:21

Не знам за връзката ти, но ти как ще издържиш толкова време без секс?! :o

22 Май 2015, 09:32

Monika_Spasova написа:Не знам за връзката ти, но ти как ще издържиш толкова време без секс?! :o

Нали! За мен е неестествено толкова време да не се прави секс, по един или друг начин този мъж трябва да си получи своето ;)

22 Май 2015, 10:28

Jully написа:Задължително е да се прави секс, 2 месеца са непосилен период от време, ако не задоволявам нуждите на мъжа ми той моментално ще ме смени с друга. Няма причини да не правим секс, дори и да има нещо, то го задоволявам, независимо колко съм изморена, един мъж, ако не получава секс или друго, той ще започне да си го търси другаде. :!:

Да и аз мисля, че е много важно да се задоволява мъжа, иначе като нищо ще тръгне да си търси щастието на друго място, за съжаление. Жените биха разбрали повече такова положение, отколкото мъжете.

22 Май 2015, 11:12

Като не може да прави секс има и други начини, пък и други възможности за секс, тъй че трябва само желание, не друго.

22 Май 2015, 12:30

На мен лично много зле ще ми се отрази - аз много обичам да правя секс и съм като болна, ако не ми се случва. Бих се съгласила дори и само на орални ласки и за единия и за другия, но не и да прекъснем напълно интимни взаимоотношения.

22 Май 2015, 13:58

Аз лично бих изкарала 2 месеца без секс, а и приятеля ми. Имаше период, в който бяхме разделени и това не е било проблем за никой от нас, след това и аз имах здравословни проблеми имах инфекция и решихме да не рискуваме и не правихме секс, не сме повредили връзката си по никакъв начин, безмислено се притесняваш.

22 Май 2015, 14:13

Anka написа:Аз лично бих изкарала 2 месеца без секс, а и приятеля ми. Имаше период, в който бяхме разделени и това не е било проблем за никой от нас, след това и аз имах здравословни проблеми имах инфекция и решихме да не рискуваме и не правихме секс, не сме повредили връзката си по никакъв начин, безмислено се притесняваш.

И други оцелели, да не повярва човек! :mrgreen: Страшно е без секс, направо се чудя как издържат някои хора девствени до сватбата, или поне до 15 години, страхотия! :lol: :lol: :lol:

23 Май 2015, 22:30

Благодаря, че споделяте, а относно спора, който се е разразил :arrow: момичета, не е необходимо чак до крайности да стигате, нали знаете :mrgreen:

25 Май 2015, 10:12

Bambaa написа:Благодаря, че споделяте, а относно спора, който се е разразил :arrow: момичета, не е необходимо чак до крайности да стигате, нали знаете :mrgreen:

Хич не ви виждам толкова много време без секс за мен е немислимо :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68