Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Pipilota » 25 Май 2015, 11:36

Monika_Spasova написа:
Bambaa написа:Благодаря, че споделяте, а относно спора, който се е разразил :arrow: момичета, не е необходимо чак до крайности да стигате, нали знаете :mrgreen:

Хич не ви виждам толкова много време без секс за мен е немислимо :!:

моника ти пък да не можеш да изкараш толкова време, чак ме плашиш, не е болка за умиране :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 25 Май 2015, 11:49

кора-бия написа:Като не може да прави секс има и други начини, пък и други възможности за секс, тъй че трябва само желание, не друго.

Нали така! Жените трябва да отговорят на изискванията на мъжете си, все пак не можем без секс това ни е заложено в природата.
Аватар
silver933

Мнениеот Jully » 26 Май 2015, 13:16

И аз съм на това мнение, жените задължително трябва да обръщат внимание на мъжете си, защото е голям риск и за това няма нито малка, нито голяма възраст.
Аватар
Jully

Мнениеот LaCoquine » 26 Май 2015, 13:32

Jully написа:И аз съм на това мнение, жените задължително трябва да обръщат внимание на мъжете си, защото е голям риск и за това няма нито малка, нито голяма възраст.

Не съм напълно съгласна, тъй като има хора, които със семейство, в което ласките не са чужди, все пак се ходи по чуждо, та и дума не може да става дали има или не секс вкъщи или пък дали годините са водещия фактор
LaCoquine

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Май 2015, 13:49

Абе само ала-бала. 2 месеца без секс никой не е умрял, нито едно семейство не се е провалило, ако има нещо да се случва, то ще стане и без вашата помощ. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот ManiJani » 27 Май 2015, 14:36

rabotnata pchela написа:Абе само ала-бала. 2 месеца без секс никой не е умрял, нито едно семейство не се е провалило, ако има нещо да се случва, то ще стане и без вашата помощ. :lol:

За мен този спор е безсмислен като се има предвид, че всеки човек е различен, както с физиологията си, така и с навиците си, та, искам да кажа, че само вие си знаете!
ManiJani

Мнениеот Lisica » 27 Май 2015, 14:39

ManiJani написа:
rabotnata pchela написа:Абе само ала-бала. 2 месеца без секс никой не е умрял, нито едно семейство не се е провалило, ако има нещо да се случва, то ще стане и без вашата помощ. :lol:

За мен този спор е безсмислен като се има предвид, че всеки човек е различен, както с физиологията си, така и с навиците си, та, искам да кажа, че само вие си знаете!

ManiJani ти би ли изкарала без секс?
Аз лично нямам проблеми - сега съм без гадже от доста време.
Аватар
Lisica

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Май 2015, 16:15

ManiJani написа:

Безсмислен е така е, но е и безсмислено хората да си превръщат живота в секс.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 28 Май 2015, 17:33

Безмислен, ама зле си е без секс, както и да го погледнеш. :)
Gorica23

Мнениеот Jully » 29 Май 2015, 12:04

Gorica23 написа:Безмислен, ама зле си е без секс, както и да го погледнеш. :)

:lol: Без секс никой не може, особено пък мъжете, а за млада двойка 2 месеца са сериозно количество време ;)
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски