Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Jully » 21 Май 2015, 16:39

Задължително е да се прави секс, 2 месеца са непосилен период от време, ако не задоволявам нуждите на мъжа ми той моментално ще ме смени с друга. Няма причини да не правим секс, дори и да има нещо, то го задоволявам, независимо колко съм изморена, един мъж, ако не получава секс или друго, той ще започне да си го търси другаде. :!:
Аватар
Jully

Мнениеот Monika_Spasova » 22 Май 2015, 09:21

Не знам за връзката ти, но ти как ще издържиш толкова време без секс?! :o
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот silver933 » 22 Май 2015, 09:32

Monika_Spasova написа:Не знам за връзката ти, но ти как ще издържиш толкова време без секс?! :o

Нали! За мен е неестествено толкова време да не се прави секс, по един или друг начин този мъж трябва да си получи своето ;)
Аватар
silver933

Мнениеот fawla » 22 Май 2015, 10:28

Jully написа:Задължително е да се прави секс, 2 месеца са непосилен период от време, ако не задоволявам нуждите на мъжа ми той моментално ще ме смени с друга. Няма причини да не правим секс, дори и да има нещо, то го задоволявам, независимо колко съм изморена, един мъж, ако не получава секс или друго, той ще започне да си го търси другаде. :!:

Да и аз мисля, че е много важно да се задоволява мъжа, иначе като нищо ще тръгне да си търси щастието на друго място, за съжаление. Жените биха разбрали повече такова положение, отколкото мъжете.
Аватар
fawla

Мнениеот кора-бия » 22 Май 2015, 11:12

Като не може да прави секс има и други начини, пък и други възможности за секс, тъй че трябва само желание, не друго.
кора-бия

Мнениеот Lili_pili » 22 Май 2015, 12:30

На мен лично много зле ще ми се отрази - аз много обичам да правя секс и съм като болна, ако не ми се случва. Бих се съгласила дори и само на орални ласки и за единия и за другия, но не и да прекъснем напълно интимни взаимоотношения.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Anka » 22 Май 2015, 13:58

Аз лично бих изкарала 2 месеца без секс, а и приятеля ми. Имаше период, в който бяхме разделени и това не е било проблем за никой от нас, след това и аз имах здравословни проблеми имах инфекция и решихме да не рискуваме и не правихме секс, не сме повредили връзката си по никакъв начин, безмислено се притесняваш.
Аватар
Anka

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Май 2015, 14:13

Anka написа:Аз лично бих изкарала 2 месеца без секс, а и приятеля ми. Имаше период, в който бяхме разделени и това не е било проблем за никой от нас, след това и аз имах здравословни проблеми имах инфекция и решихме да не рискуваме и не правихме секс, не сме повредили връзката си по никакъв начин, безмислено се притесняваш.

И други оцелели, да не повярва човек! :mrgreen: Страшно е без секс, направо се чудя как издържат някои хора девствени до сватбата, или поне до 15 години, страхотия! :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Bambaa » 23 Май 2015, 22:30

Благодаря, че споделяте, а относно спора, който се е разразил :arrow: момичета, не е необходимо чак до крайности да стигате, нали знаете :mrgreen:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Май 2015, 10:12

Bambaa написа:Благодаря, че споделяте, а относно спора, който се е разразил :arrow: момичета, не е необходимо чак до крайности да стигате, нали знаете :mrgreen:

Хич не ви виждам толкова много време без секс за мен е немислимо :!:
Аватар
Monika_Spasova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски