Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

11 Май 2018, 14:52

Не се нужадая от емоционална връзка, за да правя секс, така че колкото ми вържат, толкова често правя, стига да не се стига до крайности, като с една бивша, дето не можеше да прави друго, сериозно!

25 Май 2018, 09:05

miron написа:Не се нужадая от емоционална връзка, за да правя секс, така че колкото ми вържат, толкова често правя, стига да не се стига до крайности, като с една бивша, дето не можеше да прави друго, сериозно!

Да ти кажа и аз съм така - не ми е нужна дълбока емоционална връзка. :mrgreen: Но пък си имам жена и в наши дни тя си ме устройва идеално и все пак емоцоионално правя секс. :mrgreen:

28 Май 2018, 14:34

най-дългият ми период без секс е 7 месеца и 10 дни :grin: бях заминал в командировка

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

30 Май 2018, 09:43

Чак пък лимит не съм си поставяла,колкото - толкова. След 15 години съвместен живот е по-различно, отколкото в една тийн връзка.

30 Май 2018, 17:52

Времето винаги оказва влияние, така е..

31 Май 2018, 14:06

Лимит нямам, но гледам да го има там, да се радва мъжа, въпреки че често не ми се занимава. :mrgreen:

31 Май 2018, 15:23

То ако почнем да ги броим не е хич добре работата. :roll:

04 Юни 2018, 13:55

Нищо не може да се брои в тея неща, различни хора различни нужди.
Моите не са точно като на мъжа ми, аз съм много зает човек и изведнъж той има повече желания от моите. Старая се да ги задоволя, обаче да си призная, че на следващия ден може да направи всичко, което поискам, та си го използвам и като оръжие малко. :mrgreen:

21 Юни 2018, 16:28

stelian35 написа:най-дългият ми период без секс е 7 месеца и 10 дни :grin: бях заминал в командировка

Добре е, че в тази командировка си издържал, за жена ти е интересно колко е бил най-дългия период! :lol:

25 Юни 2018, 17:24

Ето на, сега съм на сухо и се върнах да чатя :cry: Добре че поне мачове има, че да не мисля за секс.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 68