Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

25 Юли 2018, 18:03

Туй сериозна тема значи... Много... Малко... Скоро четох, че по веднъж в седмицата било нормално и като се има предвид, че жената 1 седмица в цикъл, а месецът има 4 седмици, значи 3 пъти в месеца е напълно нормално... Не се втрещявайте бе хора в тия бройки... Всяка двойка си е индивидуална. И като мислите, че туй е такъв проблем що не си го обсъждате с партньора?

26 Юли 2018, 11:03

Това са неща, които всеки ги прави до толкова, до колкото ги чувства. Ако иска по 1 път на месец, ако иска по 1 път на година,а ко иска и по 5 пъти на ден може. Различните хора имат различна сексуалност и нужди.

21 Авг 2018, 15:56

Аз обичам сутрин за това ако съм втора смяна по често правим секс :grin: :grin: зависи много от свободно време и смени и други задължения . Няма лимит, нито минимум, колкото толкова .

21 Авг 2018, 16:18

Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.

21 Авг 2018, 17:37

skyfly написа:Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.

:+1:

21 Авг 2018, 18:47

skyfly написа:Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.

Това звучи направо ужасно :shock: :shock: :shock: като задължение от твоя страна.

23 Авг 2018, 17:35

Е, що за въпрос? То тези неща не се броят, ако седна да изчислявам, значи съме го закъсали :mrgreen:

23 Авг 2018, 17:59

marsu написа:

Това звучи направо ужасно :shock: :shock: :shock: като задължение от твоя страна.

Ужас! Ти сериозно ли? Сега мъжът да планира секса със жена си иди дойдо ама ти да го правиш , малко като любов на килограм ми звучи. Не искам да те засегна просто странно ми стана, тъй като у нас по-скоро е обратното. Мъжът ми е все изморен все много работа има. Помощ! Дали и той като теб не си планира кога да прави секс с мен? :???:

24 Авг 2018, 10:23

Дали мъжът и жената ще го прави ми се струва ненормално, но различни семейства, важно е много повече отношението между двойката, а не дали някой не мисли от сутринта как да си подреди деня, че да има време за секс. :mrgreen:

24 Авг 2018, 17:22

Щом тази схема работи при вас-кво толкова, важното е да има разбирателство и отношенията да вървят нормално. Всяко семейство си има начини и варианти.

Хора, не виждам защо трябва да нападате жената.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68