25 Юли 2018, 18:03
Туй сериозна тема значи... Много... Малко... Скоро четох, че по веднъж в седмицата било нормално и като се има предвид, че жената 1 седмица в цикъл, а месецът има 4 седмици, значи 3 пъти в месеца е напълно нормално... Не се втрещявайте бе хора в тия бройки... Всяка двойка си е индивидуална. И като мислите, че туй е такъв проблем що не си го обсъждате с партньора?
26 Юли 2018, 11:03
Това са неща, които всеки ги прави до толкова, до колкото ги чувства. Ако иска по 1 път на месец, ако иска по 1 път на година,а ко иска и по 5 пъти на ден може. Различните хора имат различна сексуалност и нужди.
21 Авг 2018, 15:56
Аз обичам сутрин за това ако съм втора смяна по често правим секс

зависи много от свободно време и смени и други задължения . Няма лимит, нито минимум, колкото толкова .
21 Авг 2018, 16:18
Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.
21 Авг 2018, 17:37
skyfly написа:Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.
21 Авг 2018, 18:47
skyfly написа:Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.
Това звучи направо ужасно

като задължение от твоя страна.
23 Авг 2018, 17:35
Е, що за въпрос? То тези неща не се броят, ако седна да изчислявам, значи съме го закъсали
23 Авг 2018, 17:59
marsu написа:skyfly написа:Аз гледам поне 3-4 пъти в месеца да има, да не се чувства изоставен мъжа. Планирам го и от самия ден, защото обикновено съм с много натоварено ежедневие и често съм като труп вечер.
Това звучи направо ужасно

като задължение от твоя страна.
Ужас! Ти сериозно ли? Сега мъжът да планира секса със жена си иди дойдо ама ти да го правиш , малко като любов на килограм ми звучи. Не искам да те засегна просто странно ми стана, тъй като у нас по-скоро е обратното. Мъжът ми е все изморен все много работа има. Помощ! Дали и той като теб не си планира кога да прави секс с мен?
24 Авг 2018, 10:23
Дали мъжът и жената ще го прави ми се струва ненормално, но различни семейства, важно е много повече отношението между двойката, а не дали някой не мисли от сутринта как да си подреди деня, че да има време за секс.
24 Авг 2018, 17:22
Щом тази схема работи при вас-кво толкова, важното е да има разбирателство и отношенията да вървят нормално. Всяко семейство си има начини и варианти.
Хора, не виждам защо трябва да нападате жената.