Добави отговор

Re: Раздразнена кожа около илеостома

06 Юни 2020, 08:42

Здравейте на всички ! Направих група във фейсбук коло-илео стома .Ще се радвам ако се присъедините в нея и всички заедно си помагаме и обменяме опит .Мъжът ми е от 18 год с илеостома ,проблемите с кожата около стомата са ежедневие при него .Затова ви моля да се обединим и да си бъдем полезни взаимно!Лек и успешен ден от мен !

09 Юни 2020, 12:28

Мирена.Бурлакова написа:Здравейте на всички ! Направих група във фейсбук Грижа за коло-илеостома .Ще се радвам ако се присъедините в нея и всички заедно си помагаме и обменяме опит .Мъжът ми е от 18 год с илеостома ,проблемите с кожата около стомата са ежедневие при него .Затова ви моля да се обединим и да си бъдем полезни взаимно!Лек и успешен ден от мен !

20 Ное 2023, 12:53

Мирена.Бурлакова написа:
Мирена.Бурлакова написа:Здравейте на всички ! Направих група във фейсбук Грижа за коло-илеостома .Ще се радвам ако се присъедините в нея и всички заедно си помагаме и обменяме опит .Мъжът ми е от 18 год с илеостома ,проблемите с кожата около стомата са ежедневие при него .Затова ви моля да се обединим и да си бъдем полезни взаимно!Лек и успешен ден от мен !

Здравейте може ли име на групата във ФБ ?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3