Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли ползвали многократни превръзки?

01 Юни 2015, 11:52

rabotnata pchela написа:ми то като се зацапа не знам колко приятно би могло да бъде, а и четох ,че могат да се съхраняват мокри до следващо пране, представям си ги в коша за пране сложени, или е специална кофа, абсолютна гадост.

:lol: :lol: :lol: На мен ще ми е странно, ако някоя колежка каже, че използва. ;)

01 Юни 2015, 13:19

А как ги переш? Само на ръка нали? Ааааааааагрх, аз ще си повръщам денонощно :lol:

01 Юни 2015, 13:27

annamaria написа:А как ги переш? Само на ръка нали? Ааааааааагрх, аз ще си повръщам денонощно :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: АМи ако искаш да се грижиш за природата хихии :)

01 Юни 2015, 16:42

Не знам за мен е гнусно, а и определено не бих искала приятеля ми да ме свързва с подобно нещо - с онази, дето си переше превръзките.. :x

01 Юни 2015, 17:27

Mon_ton написа:
annamaria написа:А как ги переш? Само на ръка нали? Ааааааааагрх, аз ще си повръщам денонощно :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: АМи ако искаш да се грижиш за природата хихии :)

Принципно искам, но това не! Може би когато ги доизмислят :roll:

02 Юни 2015, 08:10

Ако измислят превръзки, които бързо се разтварят в природата по бих склонна, дори и да са по-скъпи, но не и да ги пера.

02 Юни 2015, 17:22

Lollipop написа:
Gorica23 написа:Изглежда практично, но да си кажа не бих ползвала. Не си представям да си нося в чантата една такава, а и не знам дали е конфортно, дали пропускат...

До колкото знам, имат вътре сменяща се подложка :shock: И да речем няма да пропускат, няколко часа, както обикновената еднократна превръзка, предполагам, чисто попиващо ще са със същия ефект. Но идеята как ще си сменям някаква подложка под зацапания плат... :o И после ще бързам да изпирам, за да не остане някое петно и тя все пак ще се оцвети още след първото ползване. И аз ще подкрепя горните коментари "природата да ме извинява". :roll:

Това не мога да си го представя, като ходиш на работа как става, или цял ден си със зацапана превръзка, или си нося кървава такава в чантата, или я изпирам в офисната тоалетна, докато всеки може да влезе, нито един от тези варианти не е за мен.

04 Юни 2015, 12:43

Да, така е, или си я носиш мръсна в чантата, или я переш пред очите на колегите си. Аз също не бих използвала, това ми се вижда твърде гнусно, а и винаги тази превръзка ще остане мръсна, защото ще се оцвети. Четох, че трябва да се съхранява за изпиране някъде влажна, примерно в затворен кош, или кофа. Та не искам да си представям в тази кофа какво ще е. :lol: :lol: :lol:

05 Юни 2015, 13:08

На мен ми харесва идеята да не трупам тонове превръзки в света, но не ми харесва идеята да се препирам...

05 Юни 2015, 14:40

:shock: :shock: :shock: Това използва ли се,с ериозно по тази земя? Не си представям, както тоалетната ни е обща на работа да заваря някоя мома да се изпита там, направо ще падна. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4