05 Юни 2015, 14:56
Харесва ми идеята, но не ми харесва, че ще ги пера и тази интимност ще трябва да я споделям с цялото ми семейство - все пак се изисква пране, сушене и прочие, неприятно и смущаващо ще е за всички, но и да си призная, не вярвам, че ще е много хигиенично.
08 Юни 2015, 14:03
kauda написа:Харесва ми идеята, но не ми харесва, че ще ги пера и тази интимност ще трябва да я споделям с цялото ми семейство - все пак се изисква пране, сушене и прочие, неприятно и смущаващо ще е за всички, но и да си призная, не вярвам, че ще е много хигиенично.
Да, и на мен ми харесва, но е доста гнусно и мръсно. По-добре на тампони, че заемат по-малко място.
14 Юни 2016, 16:17
S_Milenska написа:kauda написа:Харесва ми идеята, но не ми харесва, че ще ги пера и тази интимност ще трябва да я споделям с цялото ми семейство - все пак се изисква пране, сушене и прочие, неприятно и смущаващо ще е за всички, но и да си призная, не вярвам, че ще е много хигиенично.
Да, и на мен ми харесва, но е доста гнусно и мръсно. По-добре на тампони, че заемат по-малко място.

Може би ако живееш сама... да, до някаква степен, но идеята как джвакам в собствените си сокове.. :) не ме балзни особено, а Планетата дам е извинява. :)
14 Юни 2016, 17:03
Като знам колко са широко скроени западнячките, като нищо семейството им на драго сърце ще ги подкрепи в екоинициативата им да си перат и простират превръзките за многократна употреба

. Тука по нашите ширини не сме толкова отворени. За мен това е просто немислимо.
21 Юни 2016, 17:00
Леле, точно в най-голямата жега ли решихте да възбудите тази тема, направо ми замириса...
21 Юни 2016, 17:04
Ох, недей, че в момента съм в това положение и направо в тая жега смятай какво ми е

!
22 Юни 2016, 11:03
като еко продук в това отношение, сега май повече се говори за менструалните чашки.
22 Юни 2016, 11:05
annamaria написа:като еко продук в това отношение, сега май повече се говори за менструалните чашки.
Да, което също е доста странно, но как ги ползват, не знам. За мен е неудобно и има много голяма опасност от протичане, а и сигурно и от разширяване на вагината, все пак не са малки като тампон. Аз лично не бих ползвала, но има доста жени, които ги вземат.
24 Юни 2016, 12:40
Изглеждат ми много хубаво на мен, но наистина и аз не бих ги ползвала. Колкото и да бързо да се изперат, така или иначе след първото ползване ще станат замърсени.
08 Юли 2016, 16:06
Бих ги ползвала , за да си бърша разни неща из къщи, но в никакъв случай за ментруация. :) Изглежда ми доста мръсна работа и доста джвакаща.