Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
18 Дек 2015, 17:44
Аз не намирам смисъл да се прави в подобна джаджа, по-скоро бих си го изпекла на грила в краен случай, ама защо трябва да се сплесква?
19 Дек 2015, 14:09
Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)
12 Яну 2016, 14:39
maminka написа:Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)
Казвай какви са тези солени щрудели, че ми е много непознато, а аз не робувам само на коледно освинване. :)
23 Фев 2016, 15:38
maminka написа:Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)
Защо е вредно бутер тестото?
18 Апр 2016, 16:11
Доста е мазничко бутер тестото и май наистина не е много добро като консистенция. :) но пък ако се направи домашно сигурно ще е много вкусно ;)
19 Апр 2016, 11:50
analizatorka написа:maminka написа:Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)
Защо е вредно бутер тестото?

Доста маргарин има в него, това е само по себе си достатъчно да те откаже от бутер тестото

. Знам какво представлява маргарина!
05 Юли 2016, 15:11
Нормално да има, надали някой го прави с масло, даже може и маргарин да няма вътре.
06 Юли 2016, 14:43
Онзи ден направо откачих, докато измисля какво да направя за ядене и се сетих една много лесна и бърза рецепта с бутер тесто. Вредно, не вредно, но върши бърза работа и се получават вкусни неща. Един път в месеца няма да ни убие

. Та рецептата: задуших лук, шунка, гъби, домати, маслини и кисели крастивички, добавих и кешкавал и топено сирине и плънката ми беше готова. Тестото го направих на квадрати и във всеки срожих малко плънка и ги сгънах на триъгълници. Опекох ги във фурната и ето ти яденето готово.
06 Юли 2016, 14:55
roksana написа:Онзи ден направо откачих, докато измисля какво да направя за ядене и се сетих една много лесна и бърза рецепта с бутер тесто. Вредно, не вредно, но върши бърза работа и се получават вкусни неща. Един път в месеца няма да ни убие

. Та рецептата: задуших лук, шунка, гъби, домати, маслини и кисели крастивички, добавих и кешкавал и топено сирине и плънката ми беше готова. Тестото го направих на квадрати и във всеки срожих малко плънка и ги сгънах на триъгълници. Опекох ги във фурната и ето ти яденето готово.
Да, добре се получават нещата с бутер тесто, ама как наяждат и колко тежко ти става е съвсем друг въпрос

Това обаче ми хареса и ще го пробвам и аз ;)
21 Юли 2016, 16:11
Гледах няквки клипчета за ястия с бутер тесто, много си харесах едно, което беше за бутер тесто, вътре с моцарела и шунка и завито като джобче. :)