Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Грижа за дамската кожата вкъщи! 35+

Мнениеот annamaria » 09 Окт 2015, 10:57

къде мога да се ориентирам за цената на тази козметика от доктор Каляшева?
annamaria

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Окт 2015, 11:02

annamaria написа:къде мога да се ориентирам за цената на тази козметика от доктор Каляшева?

В сайта мисля, че имаше и ценоразпис.. :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Pacienti » 09 Окт 2015, 16:57

marsu написа:
annamaria написа:къде мога да се ориентирам за цената на тази козметика от доктор Каляшева?

Аз ще се ориентирам на прегледа, тогава ще разбера за моята кожа какво трябва да си купя, това е хубавото на тази козметика, че подхода е индивидуален, спрямо състоянието на всеки. :)
Pacienti

Мнениеот annamaria » 12 Окт 2015, 16:29

Pacienti написа:
marsu написа:

Аз ще се ориентирам на прегледа, тогава ще разбера за моята кожа какво трябва да си купя, това е хубавото на тази козметика, че подхода е индивидуален, спрямо състоянието на всеки. :)

според теб доктор Каляшева ще има ли време в графика,за да ми даде козметика нужна според кожата ми. тоест тя прави някакъв такъв преглед за преценка на състоянието и по това предписва необходимата козметика,така ли да разбирам :roll:
annamaria

Мнениеот annamaria » 13 Окт 2015, 10:06

marsu написа:

не знам ази ли не мога да се ориентирам, но не успявам да видя цените на козметиката. :roll:
вече съм си харесала някои от продуктите, стига те да са подходящи за моята кожа.
annamaria

Мнениеот веселказасмяна » 13 Окт 2015, 14:13

annamaria написа:
marsu написа:

не знам ази ли не мога да се ориентирам, но не успявам да видя цените на козметиката. :roll:
вече съм си харесала някои от продуктите, стига те да са подходящи за моята кожа.

възможно е да не са фиксирани, т.е. да се използват в салона, но не и да се продават отделно, затова и да няма цени :idea:
веселказасмяна

Мнениеот Pacienti » 14 Окт 2015, 14:47

[quote="annamaria"[/quote]
според теб доктор Каляшева ще има ли време в графика,за да ми даде козметика нужна според кожата ми. тоест тя прави някакъв такъв преглед за преценка на състоянието и по това предписва необходимата козметика,така ли да разбирам :roll:[/quote]

annamaria, обаждаш се и питаш кога може да те приеме, аз не мога да знам. Не мога да ти дам повече информация, имах час за днес, но го отложих, болна съм. :(
Pacienti

Мнениеот annamaria » 15 Окт 2015, 09:53

Pacienti написа:[quote="annamaria"

според теб доктор Каляшева ще има ли време в графика,за да ми даде козметика нужна според кожата ми. тоест тя прави някакъв такъв преглед за преценка на състоянието и по това предписва необходимата козметика,така ли да разбирам :roll:[/quote]

annamaria, обаждаш се и питаш кога може да те приеме, аз не мога да знам. Не мога да ти дам повече информация, имах час за днес, но го отложих, болна съм. :([/quote]

ооо, съжалявам. сериозно ли настина? ами хайде като отидеш на преглед ще разкажеш повече за козметиката. за кога си си преместила часа?
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 16 Окт 2015, 11:14

Според мен трябва винаги да се полагат грижи за кожата, независимо от възрастта. Ако почнеш да я поддържаш, когато минеш 30те, а преди това си бил нехаен, нещата няма да се оправят с магическа пръчка. :)
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 16 Окт 2015, 14:44

annamaria написа:
Pacienti написа:[quote="annamaria"

според теб доктор Каляшева ще има ли време в графика,за да ми даде козметика нужна според кожата ми. тоест тя прави някакъв такъв преглед за преценка на състоянието и по това предписва необходимата козметика,така ли да разбирам :roll:

annamaria, обаждаш се и питаш кога може да те приеме, аз не мога да знам. Не мога да ти дам повече информация, имах час за днес, но го отложих, болна съм. :([/quote]

ооо, съжалявам. сериозно ли настина? ами хайде като отидеш на преглед ще разкажеш повече за козметиката. за кога си си преместила часа?[/quote]

Сезонния вирус ме хвана, не смея да си насроча нов час, че като знам вкъщи как си ги предаваме... :(

Gorica, напълно споделям това, което казваш, храната, трупането на умора, изобщо начина ни на живот, веднага рефлектира върху кожата. :!:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим