Ще кажете, че много филми съм гледала, но в миналото се е възприемало за нормално.
Pacienti написа:Какво лошо има на първа среща мъжът да носи цветя, да те изведе на вечеря, после разходка, гледане на звездите и накрая като те изпрати преди да си тръгне да те целуне...![]()
Ще кажете, че много филми съм гледала, но в миналото се е възприемало за нормално.
Mon_ton написа:Pacienti написа:Какво лошо има на първа среща мъжът да носи цветя, да те изведе на вечеря, после разходка, гледане на звездите и накрая като те изпрати преди да си тръгне да те целуне...![]()
Не мисля, че преди е имало подобен тип срещи по нашите ширини, наистина си прекалила с филмите.![]()
Slavena написа:Наистина? Не се обиждай, но това ми се вижда нереално! Нали знаем за кои години говорим!
Pacienti написа:Slavena написа:Наистина? Не се обиждай, но това ми се вижда нереално! Нали знаем за кои години говорим!
Аз говоря за петдесетте и си е била реална среща, първата и любов преди университета.
Pacienti написа:Slavena написа:Наистина? Не се обиждай, но това ми се вижда нереално! Нали знаем за кои години говорим!
Аз говоря за петдесетте и си е била реална среща, първата и любов преди университета.
silver933 написа:защото на времето сякаш хората по са се женили след тези срещи, а тука срещата е по-скоро с една мисъл зад гърба от типа "тая дали ще мога д ая оправя днеска",ама ако се почне толкова сериозно от първия път чак е плашещо.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта