Кулинарни изкушения, да се поглезим

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 13:52

rabotnata pchela написа:Сложно е, зависи бе и на кебапчетата няма нищо лошо, ако е някой мъж на народа, що да не? За който идеалът на света е мешена скара и ракия! :mrgreen:

Имам доста такива приятели, които биха изпаднали във възторг. :)
Един приятел много се беше впечатлил, че девойката му изпрала чорапите след като преди това го нахранила със скара...
Pacienti

Мнениеот mangusta » 10 Авг 2015, 15:02

Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:Сложно е, зависи бе и на кебапчетата няма нищо лошо, ако е някой мъж на народа, що да не? За който идеалът на света е мешена скара и ракия! :mrgreen:

Един приятел много се беше впечатлил, че девойката му изпрала чорапите след като преди това го нахранила със скара...

Много много лошо, че такива жени се ценят, не че за всеки влак си няма пътници и все пак е тъжно да го научиш за млади хора :(
mangusta

Мнениеот Kremiliya » 10 Авг 2015, 15:09

Според мен много зависи момичето какво е видяла в семейството си.Ако у тях майката чисти и ходи след мъжа си, храни го с традиционни български манджи и всичко както си му е реда по нашенски, няма тя как да постъпи по по-различен начин, понеже това смята за нормално и за правилно.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Gorica23 » 11 Авг 2015, 17:11

Pacienti написа:

Може да му е изпрала чорапите защото смърдят, мен много ме дразнят такива миризми... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Kaya » 12 Авг 2015, 08:50

По-скоро ако му смърдят краката може би той трябва да има малко акъл в главата и като ще нощува там да помоли да си измие миризливите крака, хаха. Звучи ми като след секс да е станала да събере бельото и да го удари на ръка, щото са само 2 парцала, не ми се връзва. :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Kremiliya » 12 Авг 2015, 13:22

Доста ще е романтично, тя му пере чорапите на първа среща, хаха! :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Gorica23 » 12 Авг 2015, 13:36

Kremiliya написа:Доста ще е романтично, тя му пере чорапите на първа среща, хаха! :)

Хахаха, чорапи и кебапчета, нов начин да привлечеш вниманието на мъжа! :lol:
Gorica23

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Авг 2015, 15:09

Да си дойдем на думата и да поговорим за истинския бългаски мъж, който иска да яде кебапчета, скара и да пие ракия докато жена му му пере чорапите! :P
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот dinkog » 12 Авг 2015, 16:43

Ваня Стойчева написа:Да си дойдем на думата и да поговорим за истинския бългаски мъж, който иска да яде кебапчета, скара и да пие ракия докато жена му му пере чорапите! :P

Което си е така - така си е! :) Все пак ние си имаме някаква национална принадлежност ;)
Аватар
dinkog

Мнениеот Pacienti » 12 Авг 2015, 16:47

Да уточня, изпрала му е чорапите защото ги е залял с мастика, той не я бил карал, приятно го изненадала. :lol:
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети