Кулинарни изкушения, да се поглезим

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

Мнениеот mix_twix » 06 Авг 2015, 13:38

red_eyes написа:
Elica написа:Добре де, защо така мъжете и жените не можем да мислим за едно и също, когато става дума за романтична вечеря? :) Все единия иска да се наяде зверски,а жените си представяме фондю!

Защото жените си изграждат някаква погрешна представа, ако нещо ти е вкусно ще го ядеш без да разсъждаваш дали си на романтична вечеря или сте си у дома, нали?

ми нали за това е романтична, уж да е по-специална, иначе на мен и шкембе чорбата ми е вкусна ама дали ще ти хареса на теб?
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pacienti » 06 Авг 2015, 14:19

Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци... :), неща, които не ядем всеки ден...
Pacienti

Мнениеот franky » 06 Авг 2015, 14:40

Pacienti написа:Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци... :), неща, които не ядем всеки ден...

Въпросът е кой и дали обича такива неща, аз повече бих се зарадвала на патешко от китайския или пържола, защо и храната трябва да е романтична не разбирам?
franky

Мнениеот Pacienti » 06 Авг 2015, 14:51

franky написа:
Pacienti написа:Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци... :), неща, които не ядем всеки ден...

Въпросът е кой и дали обича такива неща, аз повече бих се зарадвала на патешко от китайския или пържола, защо и храната трябва да е романтична не разбирам?

Това имам предвид и аз, че трябва и на двамата да им е вкусно, а не да се налага стереотип. Затова и предложих в началото на връзката да ходят заедно на пазар за да няма неприятни изненади от сорта на аз не обичам да ям това или онова.
Pacienti

Мнениеот mimeto90 » 06 Авг 2015, 15:46

Такаа... да ви поставя малка задачка- закачка :D Отивам по работа след 2 седмици в София в апартамента на мои приятелки, които по това време няма да са там. Обаче с едно приятелче имаме уговорка и няма да съм сама :) Няколко дни ще прекараме заедно, апък тези дни освен да поръчваме пици трябва да направя нещо нормално за хапване... дайте някакви идеи, предвид това, че съм вързана в ръцете, :mrgreen: а на мен ми става неудобно само той да готви :mrgreen:
mimeto90

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Авг 2015, 17:16

ВИнаги можеш да направиш спагети,зеленчуци на пара, меса на грил, както и риба. Зависи много какви са му вкусовете, ако пада по зеленчуци и по салати е най-лесно има толкова предложения. Аз бих заложила на спагети защото просто съм влюбена в тях, а и не вярвам, че хората ядат като прасета това ястие, просто е смешно. Но 2 седмици е много време и наистина ще трябва и да поръчвате, защото може би в един момент ще трябва и боб да сготвиш хахаха
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 07 Авг 2015, 10:21

Мимето, дай малко повече инфо какво хапвате, вегетарианци, месоядни...
Подкрепям marsu за пастата, голяма почитателка съм й във всички форми, иначе можеш да направиш салата и да купиш кебапчета от близкия ресторант...
Gorica23

Мнениеот mimeto90 » 07 Авг 2015, 11:30

Gorica23 написа:Мимето, дай малко повече инфо какво хапвате, вегетарианци, месоядни...
Подкрепям marsu за пастата, голяма почитателка съм й във всички форми, иначе можеш да направиш салата и да купиш кебапчета от близкия ресторант...

Ами той яде месо, аз - не, съответно и не мога да го готвя, но си мисля, че в близост има доста местенца, които можем да посетим и без това няма да имам достатъчно време да готвя, да си обръщаме внимание, да се наспивам за следващия ден... някак няма да е лесно! ;)
mimeto90

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Авг 2015, 11:44

Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Авг 2015, 11:44

Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети