09 Юли 2015, 14:31
Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
09 Юли 2015, 14:42
Локумът написа:Нали знаеш, не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я свършиш в другиден, тъй че..Ама те разбирам де и моята жена страда от това, хохо
09 Юли 2015, 15:05
MaLkA_sLaDoRaNa написа:Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
Моята приятелка заради това се раздели с гаджето си, вълна й поникна на езика от повтаряне и реши, че не си струва
09 Юли 2015, 15:38
09 Юли 2015, 16:19
Lisandra написа:MaLkA_sLaDoRaNa написа:Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
Моята приятелка заради това се раздели с гаджето си, вълна й поникна на езика от повтаряне и реши, че не си струва
Това не е причина за раздяла, в повечето случаи си помагаме, споделям нещата, които ме дразнят.
10 Юли 2015, 07:25
10 Юли 2015, 10:54
Lollipop написа:И по този повод:
Мъж чете вестник на жена си:
- Знаеш ли какво пише тук?! Че мъжете средно на ден изговарят 2300 думи, а жените 4600!
Жената:
- Това е, защото всичко трябва да ви се повтаря по два пъти, разбра ли ме?
Мъжът:
-Какво?
![]()
![]()
![]()
10 Юли 2015, 12:46
Lollipop написа:И по този повод:
- Знаеш ли какво пише тук?! Че мъжете средно на ден изговарят 2300 думи, а жените 4600!
Жената:
Мъжът:
-Какво?
![]()
![]()
![]()
10 Юли 2015, 14:17
Lisandra написа:Lollipop написа:И по този повод:
Жената:
Мъжът:
-Какво?
![]()
![]()
![]()
Хахаха, точна илюстрация, малко щадяща, два пъти е добрият вариант.
10 Юли 2015, 14:19