Правила на форума
Добави отговор

Re: Истории от живота вкъщи :)

09 Юли 2015, 14:31

Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.

Моята приятелка заради това се раздели с гаджето си, вълна й поникна на езика от повтаряне и реши, че не си струва :mrgreen:

09 Юли 2015, 14:42

Локумът написа:Нали знаеш, не отлагай днешната работа за утре, като можеш да я свършиш в другиден, тъй че.. :) Ама те разбирам де и моята жена страда от това, хохо :)

Мноого правилно !:) И аз винаги отлагам да го направя нещо за някой друг път, след като не ми пречи значи не е важно.

09 Юли 2015, 15:05

MaLkA_sLaDoRaNa написа:
Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.

Моята приятелка заради това се раздели с гаджето си, вълна й поникна на езика от повтаряне и реши, че не си струва :mrgreen:

Това не е причина за раздяла, в повечето случаи си помагаме, споделям нещата, които ме дразнят. :)

09 Юли 2015, 15:38

Май жените наистина имат голям проблем с мъжете и с това, че трябва да им се повтаря постоянно.

09 Юли 2015, 16:19

Lisandra написа:
MaLkA_sLaDoRaNa написа:

Това не е причина за раздяла, в повечето случаи си помагаме, споделям нещата, които ме дразнят. :)

Ооо повод е, просто си случила на мъж или все още го обичаш! :D

10 Юли 2015, 07:25

И по този повод:
Мъж чете вестник на жена си:
- Знаеш ли какво пише тук?! Че мъжете средно на ден изговарят 2300 думи, а жените 4600!
Жената:
- Това е, защото всичко трябва да ви се повтаря по два пъти, разбра ли ме?
Мъжът:
-Какво?
:lol: :lol: :lol: :lol:

10 Юли 2015, 10:54

Lollipop написа:И по този повод:
- Знаеш ли какво пише тук?! Че мъжете средно на ден изговарят 2300 думи, а жените 4600!
Жената:
Мъжът:
-Какво?

хахахахах това е самата истина! Мъжете винаги са не чули не разбрали и вечно обаче твърдят, че тва не сме им го казвали и моят е същия!

10 Юли 2015, 12:46

Жената:
Мъжът:
-Какво?

Хахаха, точна илюстрация, малко щадяща, два пъти е добрият вариант. :)

10 Юли 2015, 14:17

Lisandra написа:
Жената:
Мъжът:
-Какво?

Хахаха, точна илюстрация, малко щадяща, два пъти е добрият вариант. :)

Именно, как го търпите това? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

10 Юли 2015, 14:19

Това е абсолютната истина, мъжете наистина са еднакви просто! Че и малките момченца са такива непоносима история!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 18