17 Юли 2015, 16:21
rabotnata pchela написа:У нас трябва да настане война,че мъжо да се сети,че има дете. Тяя история с децата е като да искаш много нещо,дя си го купиш и то съответно да ти омръзне след два дена.
Да, това е неприятното, че те самите са деца и се чудиш кой по-напред да гледаш мъжа или детето, вместо той да е основната ти опора
21 Юли 2015, 14:45
Вие тук сте се събрали да злорадствате срещу мъжете ли?

Нали се сещате, че всъщност мъжете правим всичко в отговор на това, което получаваме. С други думи, ако жената нон стоп се занимава с нещо и ни игнорира, ние да не сме луди да ѝ гледаме децата.
21 Юли 2015, 16:45
И у нас виждам какво е положението!

Баща ми стои и се почесва, а майка ми припка покрай него. Чудя се, защо го е научила така?!
21 Юли 2015, 21:45
rabotnata pchela написа:Monika_Spasova написа:Аз си падам най-много по чистенето на мъжете. Прибирам се вчера и моят приятел ми казва "аз съм ти оставил най-лесното - да изпрахосмукачиш и да измиеш! И аз го питам ти какво свърши "измих съдовете, изхвърлих боклука". Чудесно, но по нищо не личеше, че е чистил каквото и да е било. Прах навсякъде, разхвърлени неща, оставени боклуци по масата. Е викам му мерси хахахах

)) какво да го правя, днес ме чака сериозно чистене!
Олеееее, моят е същия! Или пък чисти само по земята - т.е. пуска прахосмукачка, евентуално подрежда масата, ако има разни неща, като хартийки, чиния някаква изостанала, но никога не вдига нито една играчка, та представи си какво е обикаляне. ПРах да се бърше, да се оправят леглата, няма такива неща, човекът чисти земята и е готов.

А прах може да има да си построим пясъчен замък. Но аз казвам винаги благодаря и браво, че иначе и толкова желание няма да има после. [emoji38]
О да и после смятат че са свършили просто чудеса и тряхва да сме им благодарни![emoji19]
22 Юли 2015, 13:59
Monika_Spasova написа:О да и после смятат че са свършили просто чудеса и тряхва да сме им благодарни![emoji19]
Е че тва е задължително! С поощрение и поздрави нещата вървят напред, трябва да има награда за добре свършената работа, за да имаме стимул и другия път да го направим. Тъй че подкрепям в името на българския мъж под чехъл!
22 Юли 2015, 14:36
Затова е добре да си сам, нямаш надежди, че някой друг ще ти изчисти кочината, освен ако не си платил на някого
22 Юли 2015, 16:16
nadqta написа:Затова е добре да си сам, нямаш надежди, че някой друг ще ти изчисти кочината, освен ако не си платил на някого

То не е само за чистенето! Мъжете доста се скатават, а много изискват от жените и вечно са недоволни!
24 Юли 2015, 05:40
С моят сега водим война за полезните неща, които трябва да са около нас, е не ни се получава, той постоянно носи разни чипсове. Не искам да се превръщам в звяр, но малките са се научили. Хубаво, че още са балами и ги залъгвам с домашни простотии, но и те не мисля, че са необходими. Как да му набия в дебелата мъжка глава, че има и полезна и вредна храна?!
26 Юли 2015, 21:12
няма как да се получи здравословното, особено пък ако той самия не го иска, не се надявай. Ние мъжете малко сме идиоти, да не се лъжем. Стриктни сме, ама трябва да се положат сериозни ограничения, тъй че пробвай да е правилото за всички и винаги.
27 Юли 2015, 08:02
Случвало ли ви се е мъжът ви да организира излизане, или пък почивка? У нас не е така - той дори не си отваря устата за излизане, за почивка. Ако аз намеря вариант, измисля нещо, уговоря се снякой, той вече мисли дали ще дойде! Ще ми се някой път той да огранизира дори излизане с приятели и да каже разбрал съм се с някой и т.н. ама не, стои и чака като тъпан.