Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот silver933 » 27 Юли 2015, 08:36

Lollipop написа:Случвало ли ви се е мъжът ви да организира излизане, или пък почивка? У нас не е така - той дори не си отваря устата за излизане, за почивка. Ако аз намеря вариант, измисля нещо, уговоря се снякой, той вече мисли дали ще дойде! Ще ми се някой път той да огранизира дори излизане с приятели и да каже разбрал съм се с някой и т.н. ама не, стои и чака като тъпан.

У нас е обратното, жената все вика провери за почивка и аз трябва да направя всичко, иначе ще ми изпили мозъка ако не се справя така, както тя си го е представяла. :) Но понеже аз не се скъпя за почивки тя е доволна, а когато тя избира нещо все дели стотинката на две! :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот dejavu » 27 Юли 2015, 14:02

Последният романтичен уикенд, който организира мъжът ми се оказа най-кошмарния на света, появи се с брат си и някакъв техен братовчед, от тогава нищо подобно не оставям да върши той :!: :|
dejavu

Мнениеот svetlozara » 05 Авг 2015, 13:25

dejavu написа:Последният романтичен уикенд, който организира мъжът ми се оказа най-кошмарния на света, появи се с брат си и някакъв техен братовчед, от тогава нищо подобно не оставям да върши той :!: :|

Голяма романтика, няма що! :mrgreen: Направо изключително мило, не му ли се разсърди? АКо бях на твоя място щях да организирам секс уикенд и щях да доведа майка ми за компания!
svetlozara

Мнениеот nushi.kisyova » 05 Авг 2015, 14:20

svetlozara написа:
dejavu написа:Последният романтичен уикенд, който организира мъжът ми се оказа най-кошмарния на света, появи се с брат си и някакъв техен братовчед, от тогава нищо подобно не оставям да върши той :!: :|

Голяма романтика, няма що! :mrgreen: Направо изключително мило, не му ли се разсърди? АКо бях на твоя място щях да организирам секс уикенд и щях да доведа майка ми за компания!

Хахахах доста грубо, но да, заслужава си го, въпреки че някои мъже са такива, т.е. те нямат реалната представа за романтика :(
nushi.kisyova

Мнениеот lini_leni » 05 Авг 2015, 16:49

Какво означава романтика, аз съм си такава той не е, но на мен ми е достатъчно да стоим прегърнати на терасата, докато пушим и аз да блея към звездите, а той просто си пуши, не е необходимо той да пали свещи, ако не иска, ти можеш и сама... така де, за него романтичния уикенд е секс уикенд , което пак не е лошо, защото и на романтичния е щяло да се стигне до това и то неведнъж или поне така се предполага :lol:
lini_leni

Мнениеот Lollipop » 06 Авг 2015, 08:30

lini_leni написа:Какво означава романтика, аз съм си такава той не е, но на мен ми е достатъчно да стоим прегърнати на терасата, докато пушим и аз да блея към звездите, а той просто си пуши, не е необходимо той да пали свещи, ако не иска, ти можеш и сама... така де, за него романтичния уикенд е секс уикенд , което пак не е лошо, защото и на романтичния е щяло да се стигне до това и то неведнъж или поне така се предполага :lol:

А дори в твоята представа за секс уикенда, където сте прегърнати насаме, в кой момент точно се вписват брат му и братовчеда? Ще светят или ще го насочват?! :shock:
Аватар
Lollipop

Мнениеот sofi_black » 06 Авг 2015, 09:57

Lollipop написа:
lini_leni написа:Какво означава романтика, аз съм си такава той не е, но на мен ми е достатъчно да стоим прегърнати на терасата, докато пушим и аз да блея към звездите, а той просто си пуши, не е необходимо той да пали свещи, ако не иска, ти можеш и сама... така де, за него романтичния уикенд е секс уикенд , което пак не е лошо, защото и на романтичния е щяло да се стигне до това и то неведнъж или поне така се предполага :lol:

А дори в твоята представа за секс уикенда, където сте прегърнати насаме, в кой момент точно се вписват брат му и братовчеда? Ще светят или ще го насочват?! :shock:

То и през уикенда отделен за секс ли трябва да са там, ако така представиш нещата, едва ли ще ги извика :mrgreen:
sofi_black

Мнениеот Andrey » 06 Авг 2015, 10:54

То не се ли предполага, че романтичен уикенд, значи че ще бърка у кацата с меда? :oops: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот sofi_black » 06 Авг 2015, 11:43

Andrey написа:То не се ли предполага, че романтичен уикенд, значи че ще бърка у кацата с меда? :oops: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре де, вие колкото и да сте дебелокожи как не хващате разликата между секс и романтика, те са си две отделни неща, по някое време може и само едното или само другото, може и заедно, но като цяло, те не са свързани :evil: :evil: :evil:
sofi_black

Мнениеот Alex_mor » 13 Авг 2015, 13:59

Може ли толкова ядове бе :evil: :evil: :evil:
Предполагам с това отношение, че някой скоро не се е радвал ни на секс, ни на романтика. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Alex_mor

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски