27 Юли 2015, 08:36
Lollipop написа:Случвало ли ви се е мъжът ви да организира излизане, или пък почивка? У нас не е така - той дори не си отваря устата за излизане, за почивка. Ако аз намеря вариант, измисля нещо, уговоря се снякой, той вече мисли дали ще дойде! Ще ми се някой път той да огранизира дори излизане с приятели и да каже разбрал съм се с някой и т.н. ама не, стои и чака като тъпан.
27 Юли 2015, 14:02
05 Авг 2015, 13:25
dejavu написа:Последният романтичен уикенд, който организира мъжът ми се оказа най-кошмарния на света, появи се с брат си и някакъв техен братовчед, от тогава нищо подобно не оставям да върши той![]()
05 Авг 2015, 14:20
svetlozara написа:dejavu написа:Последният романтичен уикенд, който организира мъжът ми се оказа най-кошмарния на света, появи се с брат си и някакъв техен братовчед, от тогава нищо подобно не оставям да върши той![]()
Голяма романтика, няма що!Направо изключително мило, не му ли се разсърди? АКо бях на твоя място щях да организирам секс уикенд и щях да доведа майка ми за компания!
05 Авг 2015, 16:49
06 Авг 2015, 08:30
lini_leni написа:Какво означава романтика, аз съм си такава той не е, но на мен ми е достатъчно да стоим прегърнати на терасата, докато пушим и аз да блея към звездите, а той просто си пуши, не е необходимо той да пали свещи, ако не иска, ти можеш и сама... така де, за него романтичния уикенд е секс уикенд , което пак не е лошо, защото и на романтичния е щяло да се стигне до това и то неведнъж или поне така се предполага
06 Авг 2015, 09:57
Lollipop написа:lini_leni написа:Какво означава романтика, аз съм си такава той не е, но на мен ми е достатъчно да стоим прегърнати на терасата, докато пушим и аз да блея към звездите, а той просто си пуши, не е необходимо той да пали свещи, ако не иска, ти можеш и сама... така де, за него романтичния уикенд е секс уикенд , което пак не е лошо, защото и на романтичния е щяло да се стигне до това и то неведнъж или поне така се предполага
А дори в твоята представа за секс уикенда, където сте прегърнати насаме, в кой момент точно се вписват брат му и братовчеда? Ще светят или ще го насочват?!
06 Авг 2015, 10:54
06 Авг 2015, 11:43
Andrey написа:То не се ли предполага, че романтичен уикенд, значи че ще бърка у кацата с меда?![]()
![]()
![]()
![]()
13 Авг 2015, 13:59