Правила на форума
Добави отговор

Re: Истории от живота вкъщи :)

03 Сеп 2015, 15:07

Подкрепям! С тази разлика, че мъжете винаги са готови за секс, жените имат нужда да бъдат глезени и ухажвани. Не може сред задълженията си изведнъж да се пренастроиш за секс!

04 Сеп 2015, 11:45

Те и насън са готови, тази сутрин ставам по-рано, моят си спи блажено, но палатка направил, такъв смях ме напуши... :lol:

04 Сеп 2015, 12:00

Lisandra написа:Те и насън са готови, тази сутрин ставам по-рано, моят си спи блажено, но палатка направил, такъв смях ме напуши... :lol:

Не ги знам какво сънуват, но мъжът ми е същия, аз винаги го бъзикам, макар че това е нормално със сутришната ерекция, виждам го дори при 6 годишния ми син, но когато гледам мъжа ми винаги го бъзикам. :lol:

04 Сеп 2015, 12:08

rabotnata pchela написа:
Lisandra написа:Те и насън са готови, тази сутрин ставам по-рано, моят си спи блажено, но палатка направил, такъв смях ме напуши... :lol:

Не ги знам какво сънуват, но мъжът ми е същия, аз винаги го бъзикам, макар че това е нормално със сутришната ерекция, виждам го дори при 6 годишния ми син, но когато гледам мъжа ми винаги го бъзикам. :lol:

Така е, но аз говоря за 5ч. сутринта, май по всяко време имат сутрешна ерекция... :lol:

04 Сеп 2015, 12:30

Така е, мъжете спят, а малкият винаги е на страж! :lol:

04 Сеп 2015, 15:12

Kremiliya написа:Така е, мъжете спят, а малкият винаги е на страж! :lol:

Хахаха, пази ни... :lol:

04 Сеп 2015, 15:27

Lisandra написа:
Kremiliya написа:Така е, мъжете спят, а малкият винаги е на страж! :lol:

Хахаха, пази ни... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ох ще падна с вас! :)) Сега ще ме накарате по сред нощ да проверявам мъжа какви ги върши към 4-5 ч сутрнта! :lol: :lol: :lol: :lol:

07 Сеп 2015, 12:08

Гледайте се какви сте само! :) На къде обърнали нещата,ааа ма ха! :) Човещинка, нали знаете! :)
А аз да ви разкажа едно събитие от нашето съжителство. Прибирам се вчера ходих на мач с моите приятели и заварвам жената седнала да си пие кафе унас с бившата ми приятелка. Ей тва не мога да си го обясня, тва желание все да оплюеш някой бе! А те се оказва се познават отдавна и тя онъз, решила да си премълчи че в тоя апартамент е ходила и е вършала, щях да припадна като ги видях двете.

07 Сеп 2015, 12:36

Andrey написа:Гледайте се какви сте само! :) На къде обърнали нещата,ааа ма ха! :) Човещинка, нали знаете! :)
А аз да ви разкажа едно събитие от нашето съжителство. Прибирам се вчера ходих на мач с моите приятели и заварвам жената седнала да си пие кафе унас с бившата ми приятелка. Ей тва не мога да си го обясня, тва желание все да оплюеш някой бе! А те се оказва се познават отдавна и тя онъз, решила да си премълчи че в тоя апартамент е ходила и е вършала, щях да припадна като ги видях двете.

Радвай се, че не е казала наприятелката ти, че сигурно щеше да издивее,но от друга страна ти е добре да сподеиш с нея, че сте били гаджета, иначе ако разбере пт другаде ще е ураган над главата ти.

07 Сеп 2015, 14:28

и аз съм попадал в такава ситуация, е не бяха у нас, ама се оказа, че се познавали и веднъж на едно кафе бяхме с жената и другата дойде и като се заприказваха, това ли ти е новата приятелка бла бла, голям сконфуз! Жената после ме изяде с поглед. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18