S_Milenska написа:Кажете ми как да постъпя у нас започват да злоупотребяват с добрината ми просто. Свекър ми се прибра от път и е у нас, неизвестно до кога. Мъжът ми се приучи от него и оставя всичко по масата, всеки цапа, никой нищо не вдига, чакат вечерта на готово вечерята, а свекър ми по цял ден стои у нас и тършува из хладилника. Вечерта се прибирам в 19ч и започвам да готвя и да чистя да мия чинии, кой каквото ял захвърлил където свари, или в най-добрия случай оставено в мивката. Не знам вече как даим обясня че не съм слугиня, иска ми се да избягам направо!
Lisandra написа:S_Milenska написа:Кажете ми как да постъпя у нас започват да злоупотребяват с добрината ми просто. Свекър ми се прибра от път и е у нас, неизвестно до кога. Мъжът ми се приучи от него и оставя всичко по масата, всеки цапа, никой нищо не вдига, чакат вечерта на готово вечерята, а свекър ми по цял ден стои у нас и тършува из хладилника. Вечерта се прибирам в 19ч и започвам да готвя и да чистя да мия чинии, кой каквото ял захвърлил където свари, или в най-добрия случай оставено в мивката. Не знам вече как даим обясня че не съм слугиня, иска ми се да избягам направо!
Свекърите го приемат за даденост да се въртим около тях, едиственият ти вариант е да говориш с мъжът си, помоли го да ти помага, ако трябва разиграй и сцена, че ти е лошо и си преуморена.
Локумът написа:Няма какво да се занимаваш с такиваИ у нас се е случвало някой да дойде и да забрави да си ходи, е няма как да стане тая работа.
Ние си решихме малко нагло и тактично проблема, заминахме на почивка няколко дена и оставихме натрапника без храна у нас
А когато се върнахме започнахме да излизаме по-често на вечери, за 2 седмици беше дигнал гълъбите.
Fancy написа:Локумът написа:Няма какво да се занимаваш с такиваИ у нас се е случвало някой да дойде и да забрави да си ходи, е няма как да стане тая работа.
Ние си решихме малко нагло и тактично проблема, заминахме на почивка няколко дена и оставихме натрапника без храна у нас
А когато се върнахме започнахме да излизаме по-често на вечери, за 2 седмици беше дигнал гълъбите.
Аз не виждам никакъв такт в това, как така ще си оставя къщата на подобен човек, да не съм луда, кой знае какво е ставало там, направо ме е страх да си помисля...
Pipilota написа:Оф, S_milenska какво да ти кажа, гостите си отиват, но някои хора не го правят това нещо..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта