Lisandra написа:На Бъдни вечер ще си останем вкъщи тази година, на 26 няма да ми се размине семейния обяд...

Lisandra написа:На Бъдни вечер ще си останем вкъщи тази година, на 26 няма да ми се размине семейния обяд...
dinkog написа:Еее, само се оплаквате от роднините, аз обичам си ходя на родната планета, когато дойде коледа, проблемът е, че съм вегетарианец и вече толкова много години тъй и не се научиха, та се налага да се запасявам с храна, все едно роднините всяка година чат ад мие дошъл акъла и да съм проял месо.
Lisica написа:Вие вече сте на коледна тематика, а аз се боря с предрасъдъците на роднините, че като живея в същия град, в който уча не ми трябва да ходя на квартира или общежитие.. не искам да съм цял живот с мама и тате вкъщи, искам да си усетя свободата! ПОмагайте какво да ги правя
Lisica написа:Вие вече сте на коледна тематика, а аз се боря с предрасъдъците на роднините, че като живея в същия град, в който уча не ми трябва да ходя на квартира или общежитие.. не искам да съм цял живот с мама и тате вкъщи, искам да си усетя свободата! ПОмагайте какво да ги правя
kauda написа:Искам да ви питам нещоВие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка?
Lisandra написа:kauda написа:Искам да ви питам нещоВие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка?
На първо четене, срещата си с първия ми мъж, но пък имаме страхотно дете, така че нещата не са черно-бели. Като промениш нещо, не променяш само него, май се казваше ефекта на пеперудата...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта