Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот borkova » 05 Окт 2015, 13:21

Lisandra написа:На Бъдни вечер ще си останем вкъщи тази година, на 26 няма да ми се размине семейния обяд...

:D :D Нямаш право да се оплакваш, щом е само обяд, а и ако няма да идват у вас, то тогава още по-малко трябва да те бърка!
borkova

Мнениеот dinkog » 05 Окт 2015, 14:59

Еее, само се оплаквате от роднините, аз обичам си ходя на родната планета, когато дойде коледа, проблемът е, че съм вегетарианец и вече толкова много години тъй и не се научиха, та се налага да се запасявам с храна, все едно роднините всяка година чат ад мие дошъл акъла и да съм проял месо. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Мнениеот kauda » 05 Окт 2015, 15:49

Искам да ви питам нещо ;) Вие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка? :)
Аватар
kauda

Мнениеот Gorica23 » 06 Окт 2015, 15:55

dinkog написа:Еее, само се оплаквате от роднините, аз обичам си ходя на родната планета, когато дойде коледа, проблемът е, че съм вегетарианец и вече толкова много години тъй и не се научиха, та се налага да се запасявам с храна, все едно роднините всяка година чат ад мие дошъл акъла и да съм проял месо. :mrgreen:

Запазвай си от Бъдни вечер, само вегетариански са манджите. :)
Gorica23

Мнениеот qwerryyy » 06 Окт 2015, 16:09

Не е лесно да си с роднини по Коледа, но е хубаво. А и в момента когато повечето ни приятели и роднини са по света е хубаво, че се виждаме по Коледа, нали? :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Lisica » 06 Окт 2015, 17:19

Вие вече сте на коледна тематика, а аз се боря с предрасъдъците на роднините, че като живея в същия град, в който уча не ми трябва да ходя на квартира или общежитие.. не искам да съм цял живот с мама и тате вкъщи, искам да си усетя свободата! ПОмагайте какво да ги правя :mrgreen:
Аватар
Lisica

Мнениеот Doktoricata » 07 Окт 2015, 11:31

Lisica написа:Вие вече сте на коледна тематика, а аз се боря с предрасъдъците на роднините, че като живея в същия град, в който уча не ми трябва да ходя на квартира или общежитие.. не искам да съм цял живот с мама и тате вкъщи, искам да си усетя свободата! ПОмагайте какво да ги правя :mrgreen:

Или сменяш града, или можеш да си извоюваш свободата само ако си финансово независима. :)
Doktoricata

Мнениеот Kaya » 07 Окт 2015, 12:45

Lisica написа:Вие вече сте на коледна тематика, а аз се боря с предрасъдъците на роднините, че като живея в същия град, в който уча не ми трябва да ходя на квартира или общежитие.. не искам да съм цял живот с мама и тате вкъщи, искам да си усетя свободата! ПОмагайте какво да ги правя :mrgreen:

Да, няма как да стане, или в друг град, а и ги разбери, ако те плащат са в правото си да си ограничат разходите, все пак ако си мислиш, че ще им излиза същото, както да си си вкъщи жестоко се лъжеш. Това са двойни сметки и отделно плащане за квартира, както и същите разходи за храна и дрехи. Разбери ги, намери си работа, реши, че си финансова независима и се справяй, но докато те плащат не можеш да искаш много. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Lisandra » 15 Окт 2015, 14:02

kauda написа:Искам да ви питам нещо ;) Вие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка? :)

На първо четене, срещата си с първия ми мъж, но пък имаме страхотно дете, така че нещата не са черно-бели. Като промениш нещо, не променяш само него, май се казваше ефекта на пеперудата... :!:
Lisandra

Мнениеот Kaya » 15 Окт 2015, 14:48

Lisandra написа:
kauda написа:Искам да ви питам нещо ;) Вие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка? :)

На първо четене, срещата си с първия ми мъж, но пък имаме страхотно дете, така че нещата не са черно-бели. Като промениш нещо, не променяш само него, май се казваше ефекта на пеперудата... :!:

Е, с вълшебната пръчка ще си запазиш детето! :mrgreen:
Учудващо е как някакви кофти материали правят изключителни същества накрая ;) Може би заслугите са изцяло твои. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски