Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Окт 2015, 11:37

kauda написа:Искам да ви питам нещо ;) Вие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка? :)

Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gorica23 » 20 Окт 2015, 14:27

rabotnata pchela написа:
kauda написа:Искам да ви питам нещо ;) Вие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка? :)

Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни. :mrgreen:

Дай боже, всеки му! :)
Gorica23

Мнениеот Локумът » 20 Окт 2015, 14:42

Ей това е б*си кефа, пчела! За какво са ти милиони, като си имаш всичко. ;)
Кауда, аз ако мога ще ги пренастроя моите да им са по-изпълнителни ушите, че сега тея хормони ги разбиха просто. :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот svetlozara » 20 Окт 2015, 16:20

rabotnata pchela написа:

Ако всеки е толкова доволен от близките си щеше да е страхотно :)
svetlozara

Мнениеот Lisandra » 22 Окт 2015, 12:22

rabotnata pchela написа:

И аз я уцелих, но от второ теглене! :lol:
Lisandra

Мнениеот red_eyes » 22 Окт 2015, 13:32

Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни. :mrgreen:

Спечелила си 2 лева от лотария? Не мога да си представя да влагам надежди, не в това, което зная и мога да направя за себе си и семейството си, а в някаква лотарийна игра... :| така свекървата и свекърът пускат вече 20 години тото и най-голямата им печалба е от сорта на 50 лева :|
Аватар
red_eyes

Мнениеот svetlozara » 26 Окт 2015, 17:44

red_eyes написа:
Lisandra написа:
rabotnata pchela написа:Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни. :mrgreen:

Спечелила си 2 лева от лотария? Не мога да си представя да влагам надежди, не в това, което зная и мога да направя за себе си и семейството си, а в някаква лотарийна игра... :| така свекървата и свекърът пускат вече 20 години тото и най-голямата им печалба е от сорта на 50 лева :|

хахахахха red_eyes ти си на друга вълна просто.. :lol: :lol: :lol:
svetlozara

Мнениеот Pipilota » 27 Окт 2015, 11:04

Ще ме уморите просто, опасни сте :lol: :lol: :lol:
Аааа искате ли да ви се оплача аз от последния уикенд и да ви върна с гръм и трясък в темата...
Моят любим мъж, беше обещал да води децата на пейтбол, бяхме се приготвили всичко голям купон.. а той храна пътя, такъмите и се прасна на риба с едни приятел. Сега е в немилост и тримата му се сърдим и има последен шанс този уикенд да си откупи греха, до тогава не му говорим. :x
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Harmony » 27 Окт 2015, 12:34

Pipilota написа:Ще ме уморите просто, опасни сте :lol: :lol: :lol:
Аааа искате ли да ви се оплача аз от последния уикенд и да ви върна с гръм и трясък в темата...
Моят любим мъж, беше обещал да води децата на пейтбол, бяхме се приготвили всичко голям купон.. а той храна пътя, такъмите и се прасна на риба с едни приятел. Сега е в немилост и тримата му се сърдим и има последен шанс този уикенд да си откупи греха, до тогава не му говорим. :x

ако бях на твое място поне 3 дни нямаше да си с пи в къщата!
Аватар
Harmony

Мнениеот Kaya » 05 Ное 2015, 14:00

Pipilota написа:Ще ме уморите просто, опасни сте :lol: :lol: :lol:

Много гадно! :( Надявам се, че вече е изпълнил обещанието си!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски