16 Окт 2015, 11:37
kauda написа:Искам да ви питам нещоВие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка?
20 Окт 2015, 14:27
rabotnata pchela написа:kauda написа:Искам да ви питам нещоВие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка?
Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни.
20 Окт 2015, 14:42
20 Окт 2015, 16:20
rabotnata pchela написа:kauda написа:Искам да ви питам нещоВие какво бихет променили в живота си, ако имахте тази власт .. или вълшебна пръчка?
Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни.
22 Окт 2015, 12:22
22 Окт 2015, 13:32
Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни.
И аз я уцелих, но от второ теглене!
26 Окт 2015, 17:44
red_eyes написа:Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Всъщност някои неща, които не са свързани със семейството ми, защото от мъжът ми и детето съм адски доволна, според мен са си 6-ца от тотото! Това обяснява, защо никога не можем да спечелим и 2 лева от лотария. Просто сме си самодостатъчни.
И аз я уцелих, но от второ теглене!
Спечелила си 2 лева от лотария? Не мога да си представя да влагам надежди, не в това, което зная и мога да направя за себе си и семейството си, а в някаква лотарийна игра...така свекървата и свекърът пускат вече 20 години тото и най-голямата им печалба е от сорта на 50 лева
27 Окт 2015, 11:04
27 Окт 2015, 12:34
Pipilota написа:Ще ме уморите просто, опасни сте![]()
![]()
![]()
Аааа искате ли да ви се оплача аз от последния уикенд и да ви върна с гръм и трясък в темата...
Моят любим мъж, беше обещал да води децата на пейтбол, бяхме се приготвили всичко голям купон.. а той храна пътя, такъмите и се прасна на риба с едни приятел. Сега е в немилост и тримата му се сърдим и има последен шанс този уикенд да си откупи греха, до тогава не му говорим.
05 Ное 2015, 14:00
Pipilota написа:Ще ме уморите просто, опасни сте![]()
![]()
![]()
Аааа искате ли да ви се оплача аз от последния уикенд и да ви върна с гръм и трясък в темата...
Моят любим мъж, беше обещал да води децата на пейтбол, бяхме се приготвили всичко голям купон.. а той храна пътя, такъмите и се прасна на риба с едни приятел. Сега е в немилост и тримата му се сърдим и има последен шанс този уикенд да си откупи греха, до тогава не му говорим.