Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот S_Milenska » 28 Сеп 2015, 19:49

:lol: :lol: Е как ще ме обидиш! :) Направо им обясних, че скоро не се настискам да се виждаме. :) А мъжо да ти кажа и на него му беше омръзнало, а и майка ми щеше да ни идва на гости сега октомври, но и обясних че сме се наситили на родителско присъствие. :lol: накрая та като невинна го отнесе, така че той е още по-доволен! :lol:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Сеп 2015, 12:41

Добре, че са заминали! :) Наистина щеше да е странно, ако и свекървата беше останала, добре, че е взела натрапника, сега сигурно му чете конско и го вразумява. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lisandra » 29 Сеп 2015, 12:48

S_Milenska написа:
Lisandra написа:Milenska, какво стана, тръгна ли си натрапника? :roll:

Локумът написа:Вярно бе, Силвийке, тръгна ли си тоя неприятен човек? Сега кажи, че и свекървата е дошла.. :mrgreen:

Локуме, позна, само че за щастие дойде да си го вземе, олекна ми и казах, че имаме планове дори и за коледните празници :mrgreen:

Тази година и аз съм решила за Коледа, всеки по къщите, и аз празник да усетя! :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот Ваня Стойчева » 29 Сеп 2015, 12:50

Аз пък съм точно на обратно, ако по Коледа съм у нас се чувствам, сякаш е ден, като всички останали. Нито ми се прави нещо специално за вечеря, нито имам коледно настроение, но ако знам, че ще се съберем с близките и винаги ми идва желанието да зарадвам всички. :) Но тази година май ще е по-специална, ще имаме определена гостенка, от както синът замина студент, взе да се подвизава с една девойка. :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 29 Сеп 2015, 14:44

За мен също Коледа е семеен празник, да се събере фамилията, всеки да сготви нещо, подаръците... без семейството няма домашен уют. :)
Gorica23

Мнениеот Alex_mor » 29 Сеп 2015, 14:51

Е, как бе! :) КОледа задължително трябва да е с родините, дори и най-досадните :) Подаръци, кавги, спорове, и така докато се наситите и осъзнаете защо се виждате само по коледа ;)
Alex_mor

Мнениеот Alex_mor » 29 Сеп 2015, 14:51

Е, как бе! :) КОледа задължително трябва да е с родините, дори и най-досадните :) Подаръци, кавги, спорове, и така докато се наситите и осъзнаете защо се виждате само по коледа ;)
Alex_mor

Мнениеот Doktoricata » 02 Окт 2015, 15:40

Alex_mor написа:Е, как бе! :) КОледа задължително трябва да е с родините, дори и най-досадните :) Подаръци, кавги, спорове, и така докато се наситите и осъзнаете защо се виждате само по коледа ;)

Да, ам дори и кавгите след време си ги спомням с умиление. По-добре кавги със семейството, отколкото сами... :)
Doktoricata

Мнениеот exotic » 02 Окт 2015, 16:21

Lisandra написа:
S_Milenska написа:
Lisandra написа:Milenska, какво стана, тръгна ли си натрапника? :roll:

Локумът написа:Вярно бе, Силвийке, тръгна ли си тоя неприятен човек? Сега кажи, че и свекървата е дошла.. :mrgreen:

Локуме, позна, само че за щастие дойде да си го вземе, олекна ми и казах, че имаме планове дори и за коледните празници :mrgreen:

Тази година и аз съм решила за Коледа, всеки по къщите, и аз празник да усетя! :mrgreen:

И аз така съм решила, тази Коледа ще си я прекарам сама на спокойствие, ще изляза с приятелки да изпия по чаша горещо ирландско кафе и през останалото време ще се наслаждавам на спокойствие, няма да украсявам, няма да готвя 20 манджи... ооо извинявам се 19 (трябваше да са нечетен брой) :lol:
exotic

Мнениеот Lisandra » 05 Окт 2015, 12:14

На Бъдни вечер ще си останем вкъщи тази година, на 26 няма да ми се размине семейния обяд...
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски