03 Юли 2015, 11:43
03 Юли 2015, 11:47
03 Юли 2015, 12:24
03 Юли 2015, 12:55
03 Юли 2015, 13:19
09 Юли 2015, 13:02
09 Юли 2015, 13:10
09 Юли 2015, 13:22
Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
09 Юли 2015, 13:37
Локумът написа:Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
"Дами, ако някой мъж каже, че ще поправи нещо, то той ще го поправи. Не е нужно да му напомняте на всеки шест месеца." Неизвестен за мен автор, и много правилно е казал човека. Ще ти кажа що се получава така, защото жените постоянно говорите и постоянно искате нещо, а на нас не ни се слушат нон стоп вашите приказки. Ако казвате по-малко и по-съществено няма да го има тоя проблем.
09 Юли 2015, 13:38
Lisandra написа:Локумът написа:Lisandra написа:При нас май е добре, но винаги може повече. Помага, но много ме дразни, че трябва да повтарям по няколко пъти какво да свърши. Май за мъжете е характерно да са разсеяни. Повечето ни конфликти произтичат от това, че все не е рабрал или чул, а като му казвам кима с глава и се съгласява.
"Дами, ако някой мъж каже, че ще поправи нещо, то той ще го поправи. Не е нужно да му напомняте на всеки шест месеца." Неизвестен за мен автор, и много правилно е казал човека. Ще ти кажа що се получава така, защото жените постоянно говорите и постоянно искате нещо, а на нас не ни се слушат нон стоп вашите приказки. Ако казвате по-малко и по-съществено няма да го има тоя проблем.
Хахаха, на шест месеца щеше да е приемливо, но се сещам за случай когато две години стърча кабел от стената, нави го и сложи капачката пет минути преди да ни дойдат гости от чужбина.