Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кой се грижи за децата ви - вие или роднините ви?

17 Юли 2015, 08:42

Това е злоба и завист от хора, които няма къде да си оставят децата.

17 Юли 2015, 13:22

При мен е по-различно, оставям ги на каката, когато трябва да свърша някои неща набързо, но в повечето случаи съм с близнаците, каката поотрасна и не й се стои с нас, но преди бяхме четиримата, като разбира се, таткото също се включва.

21 Юли 2015, 17:03

Monika_Spasova написа:Това е злоба и завист от хора, които няма къде да си оставят децата.

И аз така го усещам понякога, държат се с мен, сякаш сега си живея живота, зарязала децата и пей сърце, но определено не се чувствам така.

21 Юли 2015, 21:35

Jully написа:
Monika_Spasova написа:Това е злоба и завист от хора, които няма къде да си оставят децата.

И аз така го усещам понякога, държат се с мен, сякаш сега си живея живота, зарязала децата и пей сърце, но определено не се чувствам така.

Просто войната между майките в момента е жестока.. всяка иска да е повече от останалите,а такива дето си оставят децата насам натам са просто... срам за идеалната майка. [emoji79]

22 Юли 2015, 09:41

Когато имам деца няма да ги давам на бабите, без друго само ги разглезват и им дават да ядат боклуци, не трябва да е така! :!:

23 Юли 2015, 15:53

miron написа:Когато имам деца няма да ги давам на бабите, без друго само ги разглезват и им дават да ядат боклуци, не трябва да е така! :!:

Ами все пак, въпрос на избор, няма лошо, ако децата прекарват известно време с бабите и дядовците си, това ще им носи радост.

27 Юли 2015, 18:57

Monika_Spasova написа:Просто войната между майките в момента е жестока.. всяка иска да е повече от останалите,а такива дето си оставят децата насам натам са просто... срам за идеалната майка. [emoji79]

:lol: :lol: :lol: :lol: Сега колкото по-изтормозена е някоя майка, толквоа по-голяма героиня е, колкото по-непослушни са децата, толкова по-голямо щастие за нея.

27 Юли 2015, 19:35

Lollipop написа:
miron написа:Когато имам деца няма да ги давам на бабите, без друго само ги разглезват и им дават да ядат боклуци, не трябва да е така! :!:

Ами все пак, въпрос на избор, няма лошо, ако децата прекарват известно време с бабите и дядовците си, това ще им носи радост.

Така е, но това ядене на празни въглехидрати не води до нищо добро, възрастните хора и хабер си нямат за здравословна храна.

28 Юли 2015, 06:42

не вярвам, че има някоя баба, която да иска внучето й да е дебело и болно, така че .... с малко приказки и разбиране могат да станат работите.

28 Юли 2015, 12:54

Monika_Spasova написа:не вярвам, че има някоя баба, която да иска внучето й да е дебело и болно, така че .... с малко приказки и разбиране могат да станат работите.

Ти на баба си май не си обяснявала, че няма да ядеш това, защото си на диета или някакъв друг хранителен режим хахаха, поне с 90% от бабите не можеш да се справиш, същото е и за детето, особено не дай си Боже ти е свекърва! :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6