rabotnata pchela написа:Има една малка разлика, че на децата ни бабите в момента не са онези жени, които гледаха нас. Става въпрос за нашите майки, които са на по 50-тина години, това е различно от твоята баба.
Snejna написа:Ми в наши дни е много различно, сега всички баби работят.
MollyDolly написа:Snejna написа:Ми в наши дни е много различно, сега всички баби работят.
Да, но и сякаш не им се занимава, малката я вземат бабите, но за 2 часа и вече започват да ни търсят дали няма да се прибираме. От друга страна ги разбирам, ама като се сетя ние как сме прекарвали по цели лета при бабите и дядовците ни, чак ми е странно
Lisica написа:MollyDolly написа:Snejna написа:Ми в наши дни е много различно, сега всички баби работят.
Да, но и сякаш не им се занимава, малката я вземат бабите, но за 2 часа и вече започват да ни търсят дали няма да се прибираме. От друга страна ги разбирам, ама като се сетя ние как сме прекарвали по цели лета при бабите и дядовците ни, чак ми е странно
О, да, сега никой не гледа чуждото дете! А същите тези, които сега са баби и дядовци не искат да си гелдат внуците, а самите те са били тогледани от бабите си и нас като деца са пращали! Двоен стандарт.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта