Кой се грижи за децата ви - вие или роднините ви?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Кой се грижи за децата ви - вие или роднините ви?

Мнениеот Mon_ton » 26 Окт 2015, 12:10

Не виждам нищо лошо да се гледат децата и от бабите си. :) Все пак това е връзка, която е добре да я има между децата и техните баби и дядовци. :) разбира се, голямата грижа трябва да е от родителите, но това, че са прекарали 1-2 уикенда в месеца с баба и дядо не е проблем , нали? :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот fairy » 10 Фев 2016, 12:15

Работата е в дозировката според мен :grin: . Аз смятам, че никой не е длъжен да полага тези грижи за детето ми, които трябва да полагаме аз и баща му. Смятам да си го гледам до тригодишна възраст, разбира се това не означава, че бабите няма да помагат и няма да се докосват до детето! След това градина, училище, докато ние сме на работа. Ако се налага да остава вкъщи хлапето, ще правим всякакви еквилибристики, то е ясно - бабите, дядовците,аз, друг начин няма. Това е планът засега, ще видим колко е изпълним. :grin: Не знам тези родители, чиито майки и бащи още работят, как се справят?
fairy

Мнениеот Jully » 10 Фев 2016, 12:39

fairy написа:Работата е в дозировката според мен :grin: . Аз смятам, че никой не е длъжен да полага тези грижи за детето ми, които трябва да полагаме аз и баща му. Смятам да си го гледам до тригодишна възраст, разбира се това не означава, че бабите няма да помагат и няма да се докосват до детето! След това градина, училище, докато ние сме на работа. Ако се налага да остава вкъщи хлапето, ще правим всякакви еквилибристики, то е ясно - бабите, дядовците,аз, друг начин няма. Това е планът засега, ще видим колко е изпълним. :grin: Не знам тези родители, чиито майки и бащи още работят, как се справят?

с частни занимални през ваканциите....
Аватар
Jully

Мнениеот klara » 12 Фев 2016, 15:10

Сега наближава да родя второто си дете и по-голямото съм го пратила при баба му и дядо му. Ту е при нас, ту при тях. Сигурно и след като родя така ще бъде.
klara

Мнениеот valensiq » 25 Окт 2018, 11:24

Някои хора нямат избори предпочитат този вариант пред това да пуснат децата на детска ясла, градина. Познавам няколко семейства, които разчитат основно на грижите на бабите и децата тръгнат направо в предуичилищна в учиище.
Аватар
valensiq

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети