Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
15 Сеп 2015, 15:45
Не знам, въпрос на желание и какво доверие се отнасяме към родителите си.
29 Сеп 2015, 11:43
Jully написа:Не знам, въпрос на желание и какво доверие се отнасяме към родителите си.
И желанието на родителите е много важно - т.е. на родителите на родителите

Ако те не искат няма как да стане на сила и да бъде наистина добре гледането.
29 Сеп 2015, 14:10
Rali_hr написа:Jully написа:Не знам, въпрос на желание и какво доверие се отнасяме към родителите си.
И желанието на родителите е много важно - т.е. на родителите на родителите

Ако те не искат няма как да стане на сила и да бъде наистина добре гледането.
Да, разбира се, че и те имат желание, на сила хубост не става!
21 Окт 2015, 10:39
МНого е хубвао да има някоя баба, на която за малко да оставиш детето. Хем то ще се радва на вниманието на роднините, хем и родителите ще имат малко време за себеи си. Дори и да не е време за лични забавления, то поне да могат да свършат някоя работа без да се притесняват къде ще оставят детето.
22 Окт 2015, 13:04
Преди да прочета това тук не съм смятала, че има баби, които да не искат внуците им да остават при тях
22 Окт 2015, 14:04
red_eyes написа:Преди да прочета това тук не съм смятала, че има баби, които да не искат внуците им да остават при тях

По-скоро са малко тези, които с радост си гледат децата.
22 Окт 2015, 16:48
red_eyes написа:Преди да прочета това тук не съм смятала, че има баби, които да не искат внуците им да остават при тях

Има всякакви индивиди
23 Окт 2015, 11:09
Pipilota написа:red_eyes написа:Преди да прочета това тук не съм смятала, че има баби, които да не искат внуците им да остават при тях

Има всякакви индивиди

Всъщност какъв им е проблемът с децата, страх ги е да не ги разболея или просто бабите стават по-мързеливи?
23 Окт 2015, 15:25
Занимание си е да се гледат децата, моето никога никой не го гледа, все си е моя отговорност. А някой да ми каже дай ми го да го погледам не съм чула.
25 Окт 2015, 18:52
Ама за какво ви е някой да ви гледа детето, да, аз съм на страната на тези баби, ти си си го направила, родила, сега си го гледай, какво мрънкаш, всички са наясно, че няма и грам спокойствие с дете... да си мислила като си го правила.