Локумът написа:Секс, катастрофи и рок енд рол) Какво повече му трябва на човек?
Харесват ми заключенията ти, Локум, дори последователността си уцелил, само дето ако се завърти в цикъл, ще е още по-яко, поне за известно време...
Локумът написа:Секс, катастрофи и рок енд рол) Какво повече му трябва на човек?
maminka написа:Локумът написа:Секс, катастрофи и рок енд рол) Какво повече му трябва на човек?
Харесват ми заключенията ти, Локум, дори последователността си уцелил, само дето ако се завърти в цикъл, ще е още по-яко, поне за известно време...
MGB написа:На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!
Mon_ton написа:MGB написа:На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!
Много ми е странно това. Едва ли не сексът ще ми реши всичките проблеми. Той е един миг, който минава и от там нататък животът продължава, не е като 6-ца от тотото.
Mon_ton написа:MGB написа:На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!
Много ми е странно това. Едва ли не сексът ще ми реши всичките проблеми. Той е един миг, който минава и от там нататък животът продължава, не е като 6-ца от тотото.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта