Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сексът преди важен ден - помага или по-скоро разсейва?

15 Окт 2015, 15:22

Локумът написа:Секс, катастрофи и рок енд рол :)) Какво повече му трябва на човек? :mrgreen:

Харесват ми заключенията ти, Локум, дори последователността си уцелил, само дето ако се завърти в цикъл, ще е още по-яко, поне за известно време...

15 Окт 2015, 15:42

maminka написа:
Локумът написа:Секс, катастрофи и рок енд рол :)) Какво повече му трябва на човек? :mrgreen:

Харесват ми заключенията ти, Локум, дори последователността си уцелил, само дето ако се завърти в цикъл, ще е още по-яко, поне за известно време...

хахаха, доакто не се окаже за последен път. :)

16 Окт 2015, 09:48

е вие като не можете да се държите адекватно не правете секс като застрашавате живота на околните после.
а по темата аз не мисля кога и как трябва да правя секс не виждам да е имало някакво отражение на работата ми и заниманията

16 Окт 2015, 11:20

На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!

19 Окт 2015, 13:18

MGB написа:На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!

Много ми е странно това. Едва ли не сексът ще ми реши всичките проблеми. Той е един миг, който минава и от там нататък животът продължава, не е като 6-ца от тотото. :lol:

19 Окт 2015, 14:15

Mon_ton написа:
MGB написа:На мен ми действа много добре, по този начин изливаш някаква задържала се емоция, после ти е леко и не е трудно да се концентрираш, иначе главата ти като е изпушила от какво ли не, как да стане?!

Много ми е странно това. Едва ли не сексът ще ми реши всичките проблеми. Той е един миг, който минава и от там нататък животът продължава, не е като 6-ца от тотото. :lol:

Така е, но не може да не признаеш, че те разтоварва по един или друг начин, ако щеш то емоциите с човека до теб са по някакъв начин те отърсват от неприятностите и напрежението някак намалява

20 Окт 2015, 09:41

Mon_ton написа:

:lol: :lol: :lol: И аз съм на мнение, че сексът си е секс, не ми действа по абсолютно никакъв възвишен начин. Не се чувствам по-добре ако съм правила снощи секс, нито се чувствам зле, ако не съм го правила от месец.

20 Окт 2015, 15:31

Сексът, че е готина работа - така е. ;) След секс винаги се чувствам супер, иначе постоянно мисля за такива неща и отиде коня у ряката!

20 Окт 2015, 16:20

За мен си е голямо забавление, не ми действа специално, само дето недоспивам от него :)

20 Окт 2015, 16:56

Да и аз съм по-скоро изморена на другия ден, защото това предполага, че съм си легнала да спя поне с 2 часа по-късно и като стане вместо 23ч. - 2 и на другия ден не ми е хич весело. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5