Mon_ton написа:Не знам кое е по-изгодното, била съм вегетарианка няколко години, не мога да кажа, че съм спестила или че съм имала повече пари, така че..май няма много значение, освен от здравословна гледна точка.
YoLindi написа:Абе то така си пишем тука, но е прекалено идеален този случай! В крайна сметка колко от месоядните си обръщат внимание на това с какво се хранят, те разчитат на месото и всичко онова, което им "дава" то, но не е точно така, поради тази причина изостават от менюто неща като разнообразни семена, сирена, варива, сякаш вегетарианците обръщат повече внимание и имат необходимото съзнание, за да се хранят достатъчно пълноценно!
Anka написа:YoLindi написа:Абе то така си пишем тука, но е прекалено идеален този случай! В крайна сметка колко от месоядните си обръщат внимание на това с какво се хранят, те разчитат на месото и всичко онова, което им "дава" то, но не е точно така, поради тази причина изостават от менюто неща като разнообразни семена, сирена, варива, сякаш вегетарианците обръщат повече внимание и имат необходимото съзнание, за да се хранят достатъчно пълноценно!
Зависи, има много вегетарианци, които се хранят с пакетирани боклуци, предимно с въглехидрати, с хамбургери. И това, че нямат кюфте в хамбургера не мисля, че ги прави по-големи светци.
rabotnata pchela написа:Не мога да направя съпоставка, но ако и двата индивида се хранят качествено, то единия ще води поне с 2-3 кг месо на месец
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта