02 Ное 2015, 14:51
02 Ное 2015, 15:21
02 Ное 2015, 15:55
02 Ное 2015, 16:39
02 Ное 2015, 16:43
02 Ное 2015, 16:48
Mamacita написа:Много голям фен съм на млечно-чесновите сосове, както и на карфиола, на броколите не симпатизирам чак толкова, но те са доста близки, и смятам са взаимно заменяеми, карфиола го харесвам на салатка, правя го суров, но ако се приготвят броколи, то май трябва да се сварят лекичко... така след като се почисти и се разделят на малки розички поливам обилно със зехтин и добавям лимонов сок, сол... млечният сос е повече от ясен май - кисело мляко, малко майонеза, скилидка чесън и повечко магданоз... става перфектно!
02 Ное 2015, 17:35
Snejna написа:Mamacita написа:Много голям фен съм на млечно-чесновите сосове, както и на карфиола, на броколите не симпатизирам чак толкова, но те са доста близки, и смятам са взаимно заменяеми, карфиола го харесвам на салатка, правя го суров, но ако се приготвят броколи, то май трябва да се сварят лекичко... така след като се почисти и се разделят на малки розички поливам обилно със зехтин и добавям лимонов сок, сол... млечният сос е повече от ясен май - кисело мляко, малко майонеза, скилидка чесън и повечко магданоз... става перфектно!
Звучи добре, а като ползваш карфиол суров ли го слагаш?
04 Ное 2015, 14:11
04 Ное 2015, 15:34
04 Ное 2015, 15:55